Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
camelot Real Bisalta
home Tactiek nuova
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 30.2
uitstekend Schieten zwak
solide Passen goed
solide Verdedigen zwak


3e minuut.
Maszudziński rent richting de bal. Maszudziński speelt de bal door. Salvi is nu in balbezit. Salvi haalt uit met een fantastische trap. Zeoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
camelot - Real Bisalta 1:0

7e minuut.
Cunegatti met een sublieme pass. Rubbia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbia passt de bal in één keer door. Salvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pausini met een sublieme pass. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Witczak zijn tegenspeler op de grond. Witczak krijgt een gele kaart. Pascolla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pascolla kan niet meer verder spelen. Natilla komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Witczak is nu in balbezit. Witczak passt de bal in één keer door. Salvi rent richting de bal. Salvi schiet op doel. Zeoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
camelot - Real Bisalta 2:0

21e minuut.
Witczak passt de bal zonder na te denken. Salvi heeft problemen om de bal te vangen. Salvi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Łapiński de bal. Łapiński haalt uit met een fantastische trap. Zeoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Wojnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontrelli verovert de bal door een tackle van achteren. Świst bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontrelli onderschept slim de pass. Pontrelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pontrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontrelli haalt uit met een fantastische trap. Mattia bokst de bal weg.

28e minuut.
Doeltrap. Zeoli met een harde bal richting middenveld. Assis kopt de bal weg. Daar is Salvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zeoli trapt de bal weg. Maszudziński is nu in balbezit. Maszudziński passt de bal zonder na te denken. Salvi is nu in balbezit. Salvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Witczak rent richting de bal. Witczak passt de bal met de wreef. Salvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvi draait met de bal, schiet en ... Zeoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
camelot - Real Bisalta 3:0

32e minuut.
Wojnecki geeft een hoge lob. Micaletti kan de bal niet met de borst controleren. Assis geeft de bal voor. Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapiński haalt uit met een fantastische trap. Zeoli bokst de bal weg. Plozner rent richting de bal. Rubbia verovert de bal door een tackle van achteren. Rubbia geeft een hoge lob. Zeoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
camelot - Real Bisalta 4:0

38e minuut.
Menegazzo is nu in balbezit. Witczak verovert de bal door een tackle van achteren. Witczak geeft de bal voor. Salvi rent richting de bal. Salvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
camelot - Real Bisalta 5:0

39e minuut.
Salvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salvi. Salvi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: camelot 37%, Real Bisalta 63%.
camelot - Real Bisalta 5:0

47e minuut.
Micaletti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Altınmeşe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınmeşe geeft de bal voor. Łapiński rent richting de bal. Łapiński draait met de bal, schiet en ... Zeoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Daar is Eufemia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maszudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszudziński geeft de bal voor. Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapiński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Salvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salvi is nu in balbezit. Salvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
camelot - Real Bisalta 6:0

52e minuut.
Witczak geeft een lange en hoge pass. Plozner heeft problemen om de bal te vangen. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis geeft een lange en hoge pass. Salvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Zeoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Assis passt de bal zonder na te denken. Maszudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszudziński speelt de bal door. Assis rent richting de bal. Assis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rubbia met een snelle inworp. Pausini bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczak onderschept slim de pass. Witczak geeft de bal voor. Łapiński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
camelot - Real Bisalta 7:0

74e minuut.
Nõelsepp is nu in balbezit. Nõelsepp geeft de bal voor. Łapiński kopt de bal weg. Daar is Salvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvi draait met de bal, schiet en ... Zeoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Maszudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszudziński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Micaletti de bal. Salvi rent richting de bal. Salvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Salvi is nu in balbezit. Salvi geeft de bal voor. Plozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapiński onderschept slim de pass. Łapiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Plozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Plozner geeft een hoge lob. Witczak kopt de bal weg. Salvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rubbia is nu in balbezit. Rubbia passt de bal zonder na te denken. Salvi rent richting de bal. Salvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
camelot - Real Bisalta 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: camelot 25%, Real Bisalta 75%.
camelot - Real Bisalta 8:0