Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OPATOVICE 2. FC Čejkovice
Tomík 4-4-2 Tactiek 343plus
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 27.9
solide Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Mae probeert naar een medespeler te passen. Laboriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboriz passt de bal zonder na te denken. Zharov rent richting de bal. Zharov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Schober de bal. Zharov is nu in balbezit. Schober maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Schober naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Bulnes passt de bal met de wreef. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov geeft de bal voor. Laboriz rent richting de bal. Laboriz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak geeft een hoge lob. Bulnes kopt de bal weg. Mae rent richting de bal. Mae draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Yuyun rent richting de bal. Yuyun met een sublieme pass. Geraci speelt de bal door. Zharov is nu in balbezit. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Pizzato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Laboriz de bal. Laboriz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 2. FC Čejkovice 1:0

22e minuut.
Mae onderschept slim de pass. Mae passt de bal met de wreef. Zharov is nu in balbezit. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Pizzato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 2. FC Čejkovice 2:0

31e minuut.
Wysokiński geeft de bal voor. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov speelt de bal door. Laboriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboriz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 2. FC Čejkovice 3:0

39e minuut.
Bulnes probeert naar een medespeler te passen. Wysokiński rent richting de bal. Wysokiński geeft de bal voor. Zharov is nu in balbezit. Zharov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Duy Thắng met de inworp. Podraza is nu in balbezit. Podraza geeft een lange en hoge pass. Wysokiński kopt de bal weg. Merchán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Obrębalski speelt de bal door. Portales rent richting de bal. Portales passt de bal zonder na te denken. Duy Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Thắng geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 34%, 2. FC Čejkovice 66%.
OPATOVICE - 2. FC Čejkovice 3:0

46e minuut.
Bulnes passt de bal zonder na te denken. Zharov rent richting de bal. Stachowiak met een sublieme pass. Zharov heeft problemen om de bal te vangen. Zharov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Stachowiak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Duy Thắng kopt de bal weg. Wysokiński probeert naar een medespeler te passen. Zharov is nu in balbezit. Zharov draait met de bal, schiet en ... Pizzato bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geraci neemt de hoekschop. Mae maakt een snoekduik en kopt de bal. Pizzato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 2. FC Čejkovice 4:0

51e minuut.
Mae onderschept slim de pass. Mae geeft een lange en hoge pass. Iuresean kopt de bal weg. Laboriz is nu in balbezit. Laboriz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bulnes speelt de bal door. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov passt de bal met de wreef. Laboriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboriz haalt uit met een fantastische trap. Pizzato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laboriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboriz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 2. FC Čejkovice 5:0

56e minuut.
Klungelig pakt Zharov de bal. Stachowiak rent richting de bal. Zharov onderschept slim de pass. Zharov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 2. FC Čejkovice 6:0

63e minuut.
Mae passt de bal met de wreef. Laboriz rent richting de bal. Laboriz probeert naar een medespeler te passen. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Saracco onderschept slim de pass. Iuresean geeft een hoge lob. Stachowiak is nu in balbezit. Zharov onderschept slim de pass. Zharov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 2. FC Čejkovice 7:0

69e minuut.
Podraza passt de bal zonder na te denken. Zharov is nu in balbezit. Hirt rent richting de bal. Zharov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Pizzato bokst de bal weg. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 2. FC Čejkovice 8:0

76e minuut.
Klungelig pakt Obrębalski de bal. Mae rent richting de bal. Mae passt de bal zonder na te denken. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zharov rent richting de bal. Klungelig pakt Zharov de bal. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak geeft de bal voor. Yudenich geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Geraci passt de bal zonder na te denken. Mae bereikt de bal nog maar net als eerste. Mae speelt de bal door. Zharov rent richting de bal. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Pizzato bokst de bal weg.

88e minuut.
Bulnes kopt de bal weg. Duy Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean begaat een overtreding. Iuresean krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Daar is Hirt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar met een sublieme pass. Zharov rent richting de bal. Zharov schiet op doel. Pizzato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 2. FC Čejkovice 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 15%, 2. FC Čejkovice 85%.
OPATOVICE - 2. FC Čejkovice 9:0