Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Songkhla Wanderers dake fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ting rent richting de bal. Khampeeranon is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ting zal de hoekschop nemen. Onpakddee krijgt zijn hoofd ertegen. Thunyasiri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Khampeeranon passt de bal zonder na te denken. Inworp. Ting met de inworp. Puma is nu in balbezit. Puma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kam Hua passt de bal in één keer door. Puma is nu in balbezit. Puma passt de bal zonder na te denken. Ching-Fou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching-Fou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Songkhla Wanderers - dake fc 1:0

21e minuut.
Kam Hua geeft een hoge lob. Onpakddee rent richting de bal. Onpakddee probeert naar een medespeler te passen. Ching-Fou rent richting de bal. Ching-Fou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Intaraynont de bal. Thanaloetwisut rent richting de bal. Thanaloetwisut passt de bal zonder na te denken. Somchit rent richting de bal. Somchit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Songkhla Wanderers 23%, dake fc 77%.
Songkhla Wanderers - dake fc 1:0

48e minuut.
Thanaloetwisut met een sublieme pass. Puma bereikt de bal nog maar net als eerste. Puma passt de bal in één keer door. Ching-Fou is nu in balbezit. Ching-Fou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Songkhla Wanderers - dake fc 2:0

51e minuut.
Ting zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puma bereikt de bal nog maar net als eerste. Puma passt de bal in één keer door. Thanaloetwisut is nu in balbezit. Thanaloetwisut geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Songkhla Wanderers - dake fc 3:0

54e minuut.
Puma speelt de bal door. Daar is Ching-Fou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching-Fou verovert de bal door een tackle van achteren. Ching-Fou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Oodyn kan de bal niet met de borst controleren. Puma onderschept slim de pass. Puma passt de bal in één keer door. Ching-Fou rent richting de bal. Ching-Fou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Songkhla Wanderers - dake fc 4:0

66e minuut.
Ting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting geeft een hoge lob. Panichpakdi heeft problemen om de bal te vangen. Ching-Fou rent richting de bal. Ching-Fou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Panichpakdi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ting geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ching-Fou krijgt zijn hoofd ertegen. Thunyasiri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Songkhla Wanderers - dake fc 5:0

74e minuut.
Thanaloetwisut is nu in balbezit. Somchit verovert de bal door een tackle van achteren. Somchit passt de bal met de wreef. Maleenon is nu in balbezit. Maleenon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Songkhla Wanderers 35%, dake fc 65%.
Songkhla Wanderers - dake fc 5:0