Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-18 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Szachcior Bródno Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1667
Szachcior Bródno FC Clover
bcz-att mirror2 Tactiek x1
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 31.9
formidable Schieten weak
excellent Passen average
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Securi rent richting de bal. Socarrás probeert naar een medespeler te passen. Mārciņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mārciņš geeft een lange en hoge pass. Calderón maakt een snoekduik en kopt de bal. Hammel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Calderón draait met de bal, schiet en ... Magalhães probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mārciņš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Securi krijgt zijn hoofd ertegen. Hammel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Tambour geeft de bal voor. Mlinar kopt de bal weg. Mārciņš is nu in balbezit. Socarrás rent richting de bal. Socarrás geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Kojadinović de bal onder controle te krijgen. Feraru met een sublieme pass. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli geeft een hoge lob. Calderón springt en kopt de bal. Hammel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salej rent richting de bal. Salej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - FC Clover 1:0

20e minuut.
Giacomelli speelt de bal door. Securi is nu in balbezit. Clavijo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Securi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calderón legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - FC Clover 2:0

22e minuut.
Salej is nu in balbezit. Calderón rent richting de bal. Calderón schiet op doel. Clavijo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giacomelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Securi krijgt zijn hoofd ertegen. Hammel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Securi passt de bal zonder na te denken. Daar is Giacomelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacomelli geeft de bal voor. Calderón springt en kopt de bal. Hammel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - FC Clover 3:0

28e minuut.
Mārciņš met een sublieme pass. Klungelig pakt Giacomelli de bal. Giacomelli met een sublieme pass. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mārciņš is nu in balbezit. Mārciņš passt de bal zonder na te denken. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel. Clavijo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Securi rent richting de bal. Securi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - FC Clover 4:0

36e minuut.
Socarrás bereikt de bal nog maar net als eerste. Socarrás passt de bal in één keer door. Calderón rent richting de bal. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi onderschept slim de pass. Securi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Securi is nu in balbezit. Securi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hammel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Tambour bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguro verovert de bal door een tackle van achteren. Seguro geeft de bal voor. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Socarrás is nu in balbezit. Socarrás speelt de bal door. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli geeft de bal voor. Salej springt en kopt de bal. Paal! Hammel bokst de bal weg. Salej rent richting de bal. Salej draait met de bal, schiet en ... Magalhães probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - FC Clover 5:0

41e minuut.
Salej passt de bal in één keer door. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli passt de bal zonder na te denken. Mārciņš rent richting de bal. Mārciņš geeft de bal voor. Hammel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Kolenda komt het veld opgelopen. Madau komt het veld opgelopen. Jabłko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 22%, FC Clover 78%.
Szachcior Bródno - FC Clover 5:0

46e minuut.
Calderón kopt de bal weg. Dalianidis heeft problemen om de bal te vangen. Socarrás speelt de bal door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dalianidis met een sublieme pass. Seguro geeft de bal voor. Salej is nu in balbezit. Mārciņš is nu in balbezit. Mārciņš geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calderón rent richting de bal. Calderón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - FC Clover 6:0

61e minuut.
Mlinar geeft een hoge lob. Mārciņš geeft een lange en hoge pass. Vlahuţă controleert de bal met de borst. Salej is nu in balbezit. Salej draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Mārciņš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Socarrás geeft de bal voor. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli geeft de bal voor. Daar is Magalhães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - FC Clover 7:0

64e minuut.
Mārciņš met de inworp. Socarrás bereikt de bal nog maar net als eerste. Socarrás geeft een lange en hoge pass. Calderón springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - FC Clover 8:0

68e minuut.
Securi onderschept slim de pass. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli probeert naar een medespeler te passen. Securi rent richting de bal. Securi passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vlahuţă geeft de bal voor. Mlinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlinar geeft een lange en hoge pass. Salej rent richting de bal. Salej draait met de bal, schiet en ... Hammel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Salej krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Vlahuţă de bal. Mārciņš geeft een hoge lob. Securi rent richting de bal. Securi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 26%, FC Clover 74%.
Szachcior Bródno - FC Clover 8:0