Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-16 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F C K Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10181
F C K Ntouba
442 Tactiek 5212_paok
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 59.3
good Schieten outstanding
good Passen very good
very good Verdedigen very good


14e minuut.
Magiun is nu in balbezit. Magiun speelt de bal door. Rosier rent richting de bal. Rosier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Ntouba 1:0

20e minuut.
Mányoki met de inworp. Galiotto speelt de bal door. Mányoki heeft problemen om de bal te vangen. Mányoki geeft de bal voor. Trường Vũ krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F C K - Ntouba 1:1

25e minuut.
Remmos geeft de bal voor. Galiotto kopt de bal weg. Rydel heeft problemen om de bal te vangen. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ schiet op doel. Rożek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mányoki met een sublieme pass. Simães bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simães moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Simães kan niet meer verder spelen. Rzecki komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Galiotto probeert naar een medespeler te passen. Trường Vũ heeft problemen om de bal te vangen. Galiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiotto geeft een lange en hoge pass. Scaccini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Remmos rent richting de bal. Remmos passt de bal met de wreef. Galiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiotto geeft de bal voor. Trường Vũ maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galiotto met de inworp. Vasilakis probeert naar een medespeler te passen. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Rydel onderschept slim de pass. Galiotto rent richting de bal. Galiotto passt de bal met de wreef. Trường Vũ heeft problemen om de bal te vangen. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Galiotto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trường Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trường Vũ probeert naar een medespeler te passen. Scaccini is nu in balbezit. Scaccini haalt uit met een fantastische trap. Rożek bokst de bal weg.

44e minuut.
Gerari rent richting de bal. Vasilakis onderschept slim de pass. Vasilakis speelt de bal door. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 70%, Ntouba 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F C K - Ntouba 1:1

46e minuut.
Gosiewski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mányoki met een sublieme pass. Galiotto rent richting de bal. Galiotto passt de bal met de wreef. Gosiewski rent richting de bal. Gosiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Ntouba 1:2

54e minuut.
Gosiewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rydel. Gosiewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vasilakis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Galiotto met een sublieme pass. Daar is Gosiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosiewski draait met de bal, schiet en ... Rożek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Ntouba 1:3

55e minuut.
Gerari probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rosier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosier passt de bal zonder na te denken. Magiun is nu in balbezit. Magiun haalt uit met een fantastische trap. Rudnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Doeltrap. Kiemlicz komt het veld opgelopen. Hoskins komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gerari is nu in balbezit. Vasilakis verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilakis speelt de bal door. Gosiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiewski haalt uit met een fantastische trap. Rożek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Faubert rent richting de bal. Faubert geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galiotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasilakis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Vuchev geeft een lange en hoge pass. Galiotto probeert naar een medespeler te passen. Gosiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rydel de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galiotto zal de hoekschop nemen. Gosiewski springt en kopt de bal. Paal! Rożek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Faubert is nu in balbezit. Faubert geeft een hoge lob. Vasilakis kopt de bal weg. Gosiewski kan de bal niet met de borst controleren. Gosiewski schiet op doel. Paal!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faubert met de inworp. Gerari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerari passt de bal zonder na te denken. Gravelaine geeft een lange en hoge pass. Rudnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Mányoki met de inworp. Votápek rent richting de bal. Votápek passt de bal zonder na te denken. Daar is Gosiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosiewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Ntouba 1:4

90e minuut.
Inworp. Votápek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mányoki is nu in balbezit. Mányoki geeft een hoge lob. Gosiewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 62%, Ntouba 38%.
F C K - Ntouba 1:4