Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-21 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Testikel Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9943
Dirty Harry Stahl Brandenburg
attacke Tactiek Cardaso 4-4-2 C2
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 61
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 56.9
weak Schieten outstanding
average Passen formidable
poor Verdedigen good


1e minuut.
Jenart passt de bal in één keer door. Köpf is nu in balbezit. Lampka maakt een afschuwelijke overtreding. Lampka krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Köpf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Köpf zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Druck geeft een lange en hoge pass. Kroon kopt de bal weg. Daar is Lampka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampka schiet op doel. Fahrer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:1

3e minuut.
Weinert is nu in balbezit. Weinert geeft de bal voor. Derda heeft problemen om de bal te vangen. Derda geeft een lange en hoge pass. Kroon krijgt zijn hoofd ertegen. Fahrer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Juganaru heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:2

6e minuut.
Daar is Kroon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmidt geeft de bal voor. Truie rent richting de bal. Truie geeft de bal voor. Lampka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Juganaru kopt de bal weg. Inworp. Truie met een snelle inworp. De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lampka rent richting de bal. Lampka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fahrer trapt de bal weg van het doel. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda passt de bal zonder na te denken. Lampka rent richting de bal. Lampka haalt uit met een fantastische trap. Fahrer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Lampka schiet op doel. Fahrer met een sublieme pass. Klungelig pakt Ohnheiser de bal. De Los Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kroon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:3

15e minuut.
Willimowski is nu in balbezit. Lampka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Willimowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Köpf zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Druck geeft een hoge lob. Daar is Schmidt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroon is nu in balbezit. Kroon draait met de bal, schiet en ... Fahrer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Derda kopt de bal weg. Klungelig pakt De Los Campos de bal. De Los Campos passt de bal zonder na te denken. Lampka is nu in balbezit. Lampka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
De Los Campos kopt de bal weg. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Köpf is nu in balbezit. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:4

19e minuut.
Jenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon passt de bal met de wreef. Daar is Derda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derda geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Rothenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Truie zal de hoekschop nemen. Köpf kopt de bal weg. Derda speelt de bal door. Kroon is nu in balbezit. Kroon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Butea verovert de bal door een tackle van achteren. Butea probeert naar een medespeler te passen. Lampka rent richting de bal. Lampka schiet op doel. Fahrer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:5

26e minuut.
Köpf rent richting de bal. Kroon rent richting de bal. Köpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon verovert de bal door een tackle van achteren. Kroon draait met de bal, schiet en ... Fahrer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lampka rent richting de bal. Lampka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:6

28e minuut.
Ohnheiser kopt de bal weg. Kische heeft problemen om de bal te vangen. Derda speelt de bal door. Kroon heeft problemen om de bal te vangen. Kroon haalt uit met een fantastische trap. Fahrer bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lampka rent richting de bal. Lampka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:7

30e minuut.
Kroon schiet op doel. Fahrer met een sublieme pass. Woydt kopt de bal weg. Kroon is nu in balbezit. Kroon draait met de bal, schiet en ... Fahrer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:8

31e minuut.
Köpf rent richting de bal. Köpf passt de bal met de wreef. De Los Campos speelt de bal door. Lampka rent richting de bal. Lampka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Köpf heeft problemen om de bal te vangen. De Los Campos rent richting de bal. De Los Campos geeft de bal voor. Kroon rent richting de bal. Kroon schiet op doel. Fahrer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lampka is nu in balbezit. Lampka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:9

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Weinert de bal onder controle te krijgen. Fahrer probeert naar een medespeler te passen. De Los Campos probeert naar een medespeler te passen. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Truie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Los Campos probeert naar een medespeler te passen. Kroon is nu in balbezit. Kroon schiet op doel. Fahrer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:10

38e minuut.
Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon passt de bal in één keer door. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka haalt uit met een fantastische trap. Fahrer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:11

41e minuut.
Lampka onderschept slim de pass. Lampka geeft de bal voor. Klungelig pakt Juganaru de bal. Kroon is nu in balbezit. Kroon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Rothenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woweries rent richting de bal. Truie onderschept slim de pass. Truie geeft een hoge lob. Kroon is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jenart kopt de bal weg. Truie probeert naar een medespeler te passen. De Los Campos speelt de bal door. Daar is Lampka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
De Los Campos kopt de bal weg. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie geeft de bal voor. Lampka krijgt zijn hoofd ertegen. Fahrer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Harry 80%, Stahl Brandenburg 20%.
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:11

46e minuut.
Käsler komt het veld opgelopen. Černas komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kroon passt de bal zonder na te denken. De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos met een sublieme pass. Lampka rent richting de bal. Lampka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Derda geeft een lange en hoge pass. Weinert kopt de bal weg. Derda is nu in balbezit. Derda geeft een hoge lob. Lampka heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Käsler probeert naar een medespeler te passen. Derda rent richting de bal. Derda geeft een lange en hoge pass. Kroon springt en kopt de bal. Fahrer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:12

52e minuut.
Woweries probeert naar een medespeler te passen. Köpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon onderschept slim de pass. Kroon draait met de bal, schiet en ... Fahrer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Käsler probeert de bal aan de voet te houden. De Los Campos geeft de bal voor. Weinert kopt de bal weg. Derda probeert de bal met de borst te controleren. Derda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Derda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Los Campos rent richting de bal. Met opzet legt Ohnheiser zijn tegenspeler op de grond. De Los Campos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. De Los Campos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Fahrer bokst de bal weg.

56e minuut.
Käsler met een sublieme pass. Derda geeft de bal voor. Lampka kopt de bal weg. Kroon rent richting de bal. Kroon haalt uit met een fantastische trap. Fahrer bokst de bal weg.

57e minuut.
Daar is Juganaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Los Campos rent richting de bal. De Los Campos geeft de bal voor. Kroon rent richting de bal. Kroon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:13

58e minuut.
Derda geeft de bal voor. Juganaru rent richting de bal. Lampka verovert de bal door een tackle van achteren. Lampka draait met de bal, schiet en ... Fahrer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:14

61e minuut.
Daar is Käsler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käsler met een sublieme pass. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon geeft een hoge lob. Lampka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:15

62e minuut.
Kalla komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos geeft de bal voor. Kalla is nu in balbezit. Kalla schiet op doel. Fahrer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Weinert heeft problemen om de bal te vangen. Kroon is nu in balbezit. Kroon passt de bal in één keer door. Kalla heeft problemen om de bal te vangen. Kalla haalt uit met een fantastische trap. Fahrer bokst de bal weg.

68e minuut.
Weinert geeft de bal voor. Inworp. Derda met de inworp. De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Truie geeft een hoge lob. Woweries speelt de bal door. Klungelig pakt Köpf de bal. Truie geeft een lange en hoge pass. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Derda zal de hoekschop nemen. Kalla maakt een snoekduik en kopt de bal. Fahrer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Fahrer niet meer kan verder spelen. Dalchow komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Derda met een sublieme pass. Kroon rent richting de bal. Kroon met een sublieme pass. Kalla is nu in balbezit. Kalla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De Los Campos rent richting de bal. Kalla rent richting de bal. Rothenbach is nu in balbezit. Kalla onderschept slim de pass. Kalla geeft een lange en hoge pass. Dalchow bokst de bal weg.

78e minuut.
Klungelig pakt Jenart de bal. Kroon rent richting de bal. Kalla is nu in balbezit. Kalla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dalchow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De Los Campos rent richting de bal. De Los Campos geeft de bal voor. Klungelig pakt Köpf de bal. Kroon is nu in balbezit. Kroon schiet op doel. Dalchow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Derda rent richting de bal. Derda geeft de bal voor. Kalla rent richting de bal. Kalla draait met de bal, schiet en ... Dalchow probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:16

87e minuut.
Truie is nu in balbezit. Truie geeft een lange en hoge pass. Kroon is nu in balbezit. Kroon draait met de bal, schiet en ... Dalchow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:17

90e minuut.
De Los Campos haalt uit met een fantastische trap. Dalchow maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Schmidt probeert de bal aan de voet te houden. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon geeft een hoge lob. Kalla krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Harry 84%, Stahl Brandenburg 16%.
Dirty Harry - Stahl Brandenburg 0:18