Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Einsteins Club CHROBRY_1946
Att Training Tactiek OFF-TOT
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
41.9 gemiddelde waardering 52.7
very good Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Pavlovic speelt de bal door. Daar is Clown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clown draait met de bal, schiet en ... Pfander probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Regoje rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:1

8e minuut.
Pavlovic heeft problemen om de bal te vangen. Pavlovic probeert naar een medespeler te passen. Pfander rent richting de bal. Bürgi onderschept slim de pass. Bürgi draait met de bal, schiet en ... Aufdermaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Regoje rent richting de bal. Schaub legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Regoje is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clown zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Aufdermaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:2

13e minuut.
Aufdermaur speelt de bal door. Filli kopt de bal weg. Laportosa geeft de bal voor. Silberling bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoje speelt de bal door. Clown rent richting de bal. Clown haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:3

18e minuut.
Stohler heeft problemen om de bal te vangen. Bürgi rent richting de bal. Clown is nu in balbezit. Regoje rent richting de bal. Regoje haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Silberling geeft een lange en hoge pass. Nolfi kopt de bal weg. Pitzalis is nu in balbezit. Pitzalis geeft een lange en hoge pass. Aufdermaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lang is nu in balbezit. Lang met een sublieme pass. bin Ashaari verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Heide de bal. Heide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Aufdermaur speelt de bal door. Filli heeft problemen om de bal te vangen. Pitzalis speelt de bal door. Silberling is nu in balbezit. Silberling geeft een hoge lob. Aufdermaur bokst de bal weg. Clown rent richting de bal. Clown haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:4

39e minuut.
Pitzalis heeft problemen om de bal te vangen. Pitzalis passt de bal in één keer door. Regoje is nu in balbezit. Regoje haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:5

45e minuut.
Regoje draait met de bal, schiet en ... Nolfi probeert de bal aan de voet te houden. Filli rent richting de bal. Clown verovert de bal door een tackle van achteren. Clown geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 74%, CHROBRY_1946 26%.
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:5

47e minuut.
Aufdermaur speelt de bal door. Heide kopt de bal weg. Bättig is nu in balbezit. Bättig haalt uit met een fantastische trap. Fili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 1:5

48e minuut.
Clown is nu in balbezit. Heide begaat een overtreding. Clown raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Ashaari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Regoje kopt de bal weg. Clown is nu in balbezit. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi draait met de bal, schiet en ... Aufdermaur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 1:6

57e minuut.
Pavlovic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bürgi rent richting de bal. Bürgi probeert naar een medespeler te passen. Clown is nu in balbezit. Clown haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Laportosa geeft de bal voor. Pitzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitzalis passt de bal in één keer door. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoje draait met de bal, schiet en ... Aufdermaur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bättig rent richting de bal. Fux legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bättig is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Heide legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Fili met een sublieme pass. Clown kopt de bal weg. Regoje rent richting de bal. Regoje haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Morrison is nu in balbezit. Morrison passt de bal zonder na te denken. Pavlovic speelt de bal door. Regoje is nu in balbezit. Regoje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pitzalis kopt de bal weg. Silberling is nu in balbezit. Silberling probeert naar een medespeler te passen. Regoje rent richting de bal. Regoje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 1:7

66e minuut.
Heide speelt de bal door. Filli heeft problemen om de bal te vangen. Regoje rent richting de bal. Regoje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 1:8

73e minuut.
Pavlovic met een sublieme pass. Pitzalis rent richting de bal. Pitzalis passt de bal zonder na te denken. Clown heeft problemen om de bal te vangen. Clown haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pitzalis met een sublieme pass. Pavlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Nolfi probeert naar een medespeler te passen. Pitzalis geeft de bal voor. Aufdermaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 1:9

79e minuut.
Daar is Carioti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carioti passt de bal met de wreef. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig schiet op doel. Fili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 2:9

83e minuut.
Pavlovic rent richting de bal. Pavlovic passt de bal in één keer door. Clown is nu in balbezit. Clown haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schaub de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pfander bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown verovert de bal door een tackle van achteren. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 2:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 71%, CHROBRY_1946 29%.
Einsteins Club - CHROBRY_1946 2:10