Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zunyi Rangers ANFIELD LFC
Normal Tactiek cork
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 39.9
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu met een sublieme pass. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson draait met de bal, schiet en ... Hawke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zunyi Rangers - ANFIELD LFC 0:1

4e minuut.
Gyánó geeft een lange en hoge pass. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson passt de bal in één keer door. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zunyi Rangers - ANFIELD LFC 0:2

6e minuut.
Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousa rent richting de bal. Băluş verovert de bal door een tackle van achteren. Băluş geeft de bal voor. Bergkamp springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zunyi Rangers - ANFIELD LFC 0:3

9e minuut.
Gyánó onderschept slim de pass. Gyánó geeft de bal voor. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Hawke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Corker rent richting de bal. Manolov verovert de bal door een tackle van achteren. Manolov geeft een lange en hoge pass. Bergkamp krijgt zijn hoofd ertegen. Hawke probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Reeves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergkamp rent richting de bal. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Hawke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zunyi Rangers - ANFIELD LFC 0:4

27e minuut.
Bezděkovský probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp is nu in balbezit. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel. Malacia probeert de bal aan de voet te houden. Hawke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Rooney geeft de bal voor. Inworp. Manolov met de inworp. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu speelt de bal door. Hawke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Reeves is nu in balbezit. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zunyi Rangers - ANFIELD LFC 0:5

35e minuut.
Băluş is nu in balbezit. Băluş geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Corker de bal onder controle te krijgen. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ferguson passt de bal met de wreef. Malacia rent richting de bal. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Manolov geeft een lange en hoge pass. Bergkamp krijgt zijn hoofd ertegen. Hawke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zunyi Rangers - ANFIELD LFC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zunyi Rangers 73%, ANFIELD LFC 27%.
Zunyi Rangers - ANFIELD LFC 0:6

50e minuut.
Stefani probeert naar een medespeler te passen. Manolov is nu in balbezit. Manolov speelt de bal door. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Hawke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Bergkamp probeert naar een medespeler te passen. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu passt de bal in één keer door. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Hawke trapt de bal weg. Gyánó geeft de bal voor. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov verovert de bal door een tackle van achteren. Manolov probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Samaniego komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Məmmədoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədoğlu speelt de bal door. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zunyi Rangers - ANFIELD LFC 0:7

63e minuut.
Băluş speelt de bal door. Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Bergkamp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Hawke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zunyi Rangers - ANFIELD LFC 0:8

64e minuut.
Bergkamp onderschept slim de pass. Bergkamp passt de bal in één keer door. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sousa kopt de bal weg. Corker heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Flaxman de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rooney geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manolov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Məmmədoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ferguson onderschept slim de pass. Ferguson met een sublieme pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp schiet op doel. Hawke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zunyi Rangers - ANFIELD LFC 0:9

83e minuut.
Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Corker rent richting de bal. Ferguson onderschept slim de pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Hawke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manolov zal de hoekschop nemen. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Whelan is nu in balbezit. Bezděkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Bezděkovský geeft een lange en hoge pass. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Pitanga de bal. Pitanga geeft een hoge lob. Bergkamp kopt de bal weg. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bergkamp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson draait met de bal, schiet en ... Hawke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zunyi Rangers - ANFIELD LFC 0:10

89e minuut.
Fieldhouse is nu in balbezit. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu passt de bal zonder na te denken. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Hawke bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zunyi Rangers 78%, ANFIELD LFC 22%.
Zunyi Rangers - ANFIELD LFC 0:10