Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-23 19:01
  • Bekerwedstrijd: Český Pohár
  • Stadion: Kunda Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 46988
FC Kundapárek SK Tatra Smíchov
guláš s osmi Tactiek Invalidovna 001
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
42 gemiddelde waardering 60.8
matig Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Horčica geeft een lange en hoge pass. Havlovec springt en kopt de bal. Daar is Poloček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špíček is nu in balbezit. Špíček schiet op doel. Calcagnini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Špíček is nu in balbezit. Špíček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kundapárek - SK Tatra Smíchov 0:1

4e minuut.
Rekarte is nu in balbezit. Havlovec verovert de bal door een tackle van achteren. Havlovec probeert naar een medespeler te passen. Špíček rent richting de bal. Špíček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Křivoň rent richting de bal. Křivoň passt de bal zonder na te denken. Langr is nu in balbezit. Langr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kundapárek - SK Tatra Smíchov 1:1

10e minuut.
Klungelig pakt Špíček de bal. Havlovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Špíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlovec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Jeřábek kopt de bal weg. Šembera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Špíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Špíček schiet op doel. Calcagnini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kundapárek - SK Tatra Smíchov 1:2

27e minuut.
Špíček rent richting de bal. Špíček passt de bal in één keer door. Havlovec is nu in balbezit. Havlovec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kundapárek - SK Tatra Smíchov 1:3

29e minuut.
Havlovec is nu in balbezit. Špíček rent richting de bal. Havlovec is nu in balbezit. Havlovec draait met de bal, schiet en ... Calcagnini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Špíček is nu in balbezit. Špíček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Polský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeřábek rent richting de bal. Jeřábek geeft een hoge lob. Havlovec is nu in balbezit. Havlovec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Semorád is nu in balbezit. Jeřábek verovert de bal door een tackle van achteren. Jeřábek met een sublieme pass. Špíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Špíček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Přeučil geeft een hoge lob. Špíček rent richting de bal. Havlovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlovec schiet op doel. Calcagnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kundapárek - SK Tatra Smíchov 1:4

42e minuut.
Jeřábek onderschept slim de pass. Jeřábek geeft een hoge lob. Špíček is nu in balbezit. Špíček haalt uit met een fantastische trap. Calcagnini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kundapárek - SK Tatra Smíchov 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kundapárek 59%, SK Tatra Smíchov 41%.
FC Kundapárek - SK Tatra Smíchov 1:5

48e minuut.
Horčica geeft een lange en hoge pass. Špíček maakt een snoekduik en kopt de bal. Polský probeert de bal met de borst te controleren. Havlovec is nu in balbezit. Havlovec haalt uit met een fantastische trap. Calcagnini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Havlovec rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rutte passt de bal met de wreef. Jeřábek geeft een hoge lob. Špíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlovec rent richting de bal. Havlovec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Jeřábek met een sublieme pass. Nechanický probeert naar een medespeler te passen. Špíček rent richting de bal. Špíček draait met de bal, schiet en ... Calcagnini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kundapárek - SK Tatra Smíchov 1:6

64e minuut.
Jeřábek is nu in balbezit. Semorád tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeřábek raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeřábek met een snel genomen vrije trap. Havlovec kopt de bal weg. Špíček is nu in balbezit. Špíček draait met de bal, schiet en ... Calcagnini bokst de bal weg.

67e minuut.
Jeřábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeřábek probeert naar een medespeler te passen. Havlovec is nu in balbezit. Havlovec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kundapárek - SK Tatra Smíchov 1:7

69e minuut.
Rutte probeert naar een medespeler te passen. Horčica bereikt de bal nog maar net als eerste. Horčica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Špíček de bal. Špíček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Buitenspel voor Horčica. Goede buitenspelval van de verdediging. Šíranec komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Sima rent richting de bal. Nechanický is nu in balbezit. Nechanický geeft de bal voor. Šíranec rent richting de bal. Šíranec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Havlovec rent richting de bal. Havlovec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Nechanický passt de bal zonder na te denken. Horčica is nu in balbezit. Horčica geeft een hoge lob. Šíranec maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kundapárek 57%, SK Tatra Smíchov 43%.
FC Kundapárek - SK Tatra Smíchov 1:7