Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo1968 WALLACHIA
new Tactiek univ
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
45.7 gemiddelde waardering 55.3
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Klungelig pakt Dani de bal. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Cervero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - WALLACHIA 0:1

11e minuut.
Paganel passt de bal in één keer door. Boldurescu geeft een lange en hoge pass. Obrejan kopt de bal weg. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Roma passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vasko de bal. Vasko geeft een hoge lob. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Cervero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Paganel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kwon-Tae met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Boldurescu de bal onder controle te krijgen. Fellaini rent richting de bal. Fellaini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fellaini probeert de bal aan de voet te houden. Kwon-Tae rent richting de bal. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko geeft de bal voor. Roma kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - WALLACHIA 0:2

31e minuut.
Fellaini controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kwon-Tae maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Okstsambos heeft problemen om de bal te vangen. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel. Cervero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - WALLACHIA 0:3

40e minuut.
Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord rent richting de bal. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - WALLACHIA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 60%, WALLACHIA 40%.
Dinamo1968 - WALLACHIA 0:4

56e minuut.
Taroni is nu in balbezit. Taroni passt de bal met de wreef. Lord rent richting de bal. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Simón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taroni is nu in balbezit. Taroni geeft een hoge lob. Roma krijgt zijn hoofd ertegen. Cervero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - WALLACHIA 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 59%, WALLACHIA 41%.
Dinamo1968 - WALLACHIA 0:5