Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS.Zawodzie FC Budzisz Pstrągowa
Moje Tactiek atak lajt
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 51.8
average Schieten formidable
adequate Passen solid
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Pereyra met een snelle inworp. Dent geeft een lange en hoge pass. Cleymans controleert de bal met de borst. Lundhgren is nu in balbezit. Lundhgren haalt uit met een fantastische trap. Parolaro bokst de bal weg.

3e minuut.
Pereyra kopt de bal weg. Lundhgren rent richting de bal. Kallasma rent richting de bal. Kallasma draait met de bal, schiet en ... Parolaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - FC Budzisz Pstrągowa 0:1

4e minuut.
Pereyra is nu in balbezit. Pereyra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lundhgren de bal. Lundhgren schiet op doel. Klungelig pakt Léto de bal. Parolaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Dent onderschept slim de pass. Güloğlu is nu in balbezit. Güloğlu speelt de bal door. Villazón is nu in balbezit. Villazón schiet op doel. Parolaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Andrieş neemt vlug de vrije trap. Biecke probeert de bal met de borst te controleren. Güloğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Kallasma de bal. Kallasma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Elkhateib zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulczyk is nu in balbezit. Andrieş onderschept slim de pass. Andrieş geeft een lange en hoge pass. Lundhgren springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Biecke de bal. Pereyra speelt de bal door. Kallasma rent richting de bal. Villazón rent richting de bal. Villazón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Andrieş de bal. Andrieş met een sublieme pass. Elkhateib speelt de bal door. Lundhgren is nu in balbezit. Lundhgren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Elkhateib heeft problemen om de bal te vangen. Elkhateib met een sublieme pass. Lundhgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundhgren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kallasma passt de bal in één keer door. Elkhateib is nu in balbezit. Elkhateib passt de bal met de wreef. Kallasma rent richting de bal. Kallasma draait met de bal, schiet en ... Parolaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Van de Kelder passt de bal met de wreef. Pereyra met een sublieme pass. Lundhgren rent richting de bal. Lundhgren passt de bal met de wreef. Nawoj onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Elkhateib met een sublieme pass. Andrieş geeft de bal voor. Daar is Kallasma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villazón is nu in balbezit. Villazón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Houwen is nu in balbezit. Kallasma onderschept slim de pass. Kallasma probeert naar een medespeler te passen. Lundhgren is nu in balbezit. Lundhgren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS.Zawodzie 77%, FC Budzisz Pstrągowa 23%.
KS.Zawodzie - FC Budzisz Pstrągowa 0:1

46e minuut.
Villazón verovert de bal door een tackle van achteren. Villazón speelt de bal door. Elkhateib speelt de bal door. Lundhgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundhgren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pereyra probeert naar een medespeler te passen. Villazón rent richting de bal. Villazón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Kallasma heeft problemen om de bal te vangen. Villazón is nu in balbezit. Villazón probeert naar een medespeler te passen. Lundhgren rent richting de bal. Lundhgren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pereyra speelt de bal door. Kallasma heeft problemen om de bal te vangen. Villazón is nu in balbezit. Villazón schiet op doel. Parolaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - FC Budzisz Pstrągowa 0:2

61e minuut.
Dent passt de bal met de wreef. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón passt de bal zonder na te denken. Lundhgren is nu in balbezit. Lundhgren schiet op doel. Parolaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Inworp. Samino komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Andrieş onderschept slim de pass. Andrieş geeft een hoge lob. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kulczyk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - FC Budzisz Pstrągowa 1:2

86e minuut.
Villazón rent richting de bal. Villazón probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz rent richting de bal. Lundhgren verovert de bal door een tackle van achteren. Lundhgren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Skobel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS.Zawodzie 60%, FC Budzisz Pstrągowa 40%.
KS.Zawodzie - FC Budzisz Pstrągowa 1:2