Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-09 14:00
  • Competitiewedstrijd: Group F
  • Stadion: Stade de Marrakech
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 53257
Al Maghrib Kenya
K .K .D. Tactiek *KENIA 2*
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
61.9 gemiddelde waardering 65.3
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Jamali speelt de bal door. Lamyaghri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck begaat een overtreding. Mbareck krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Hishami is nu in balbezit. Hishami geeft een lange en hoge pass. Lamyaghri rent richting de bal. Lamyaghri schiet op doel. Korir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Kenya 1:0

24e minuut.
Ndururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hishami onderschept slim de pass. Okoth schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Okoth krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Okoth onderschept slim de pass. Mbareck geeft een hoge lob. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. El-Akil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Boughanmi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenyatta met de inworp. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck geeft een hoge lob. El-Akil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kariuki verovert de bal door een tackle van achteren. Tazi rent richting de bal. Kariuki verovert de bal door een tackle van achteren. Ukiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukiru draait met de bal, schiet en ... El-Akil bokst de bal weg. Kariuki heeft problemen om de bal te vangen. Kariuki schiet op doel. El-Akil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Maghrib - Kenya 1:1

40e minuut.
Kenyatta geeft een hoge lob. Kariuki kopt de bal weg. Gacharia is nu in balbezit. Gacharia geeft een lange en hoge pass. Ukiru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib 71%, Kenya 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Maghrib - Kenya 1:1

53e minuut.
Jamali speelt de bal door. Jabiri is nu in balbezit. Jabiri passt de bal in één keer door. Moubarki is nu in balbezit. Moubarki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Karai onderschept slim de pass. Mbareck speelt de bal door. Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacharia geeft de bal voor. Kariuki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck speelt de bal door. Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacharia geeft een lange en hoge pass. Ukiru krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Karai bereikt de bal nog maar net als eerste. Karai geeft een hoge lob. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich draait met de bal, schiet en ... El-Akil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Okoth kopt de bal weg. Ndururi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lamyaghri rent richting de bal. Lamyaghri schiet op doel. Korir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Kenya 2:1

82e minuut.
Kenyatta geeft een lange en hoge pass. Gacharia kan de bal niet met de borst controleren. Hishami is nu in balbezit. Gacharia onderschept slim de pass. Gacharia geeft een hoge lob. El-Akil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ukiru rent richting de bal. Sulayman verovert de bal door een tackle van achteren. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Maghrib - Kenya 2:2

87e minuut.
Kariuki kopt de bal weg. Ukiru rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gacharia neemt de hoekschop. Teroitich springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Kenya 2:3

90e minuut.
Kenyatta rent richting de bal. Kenyatta geeft een hoge lob. Ukiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukiru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Kenya 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib 75%, Kenya 25%.
Al Maghrib - Kenya 2:4