Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-09 13:00
  • Competitiewedstrijd: Group J
  • Stadion: Portugal Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 51104
Portugal Paraguay
T532L_v2 Tactiek Extra_G_Inv
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 7
76.5 gemiddelde waardering 67
formidable Schieten excellent
outstanding Passen excellent
brilliant Verdedigen outstanding


3e minuut.
Fontura kopt de bal weg. Arsenio is nu in balbezit. Matto maakt een afschuwelijke overtreding. Matto krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Raposeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Raposeiro passt de bal zonder na te denken. Arsenio bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nomães rent richting de bal. Ocampo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ocampo krijgt een gele kaart. Nomães is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nomães legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Nomães rent richting de bal. Campuzano is nu in balbezit. Arsenio onderschept slim de pass. Arsenio haalt uit met een fantastische trap. Bernal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Paraguay 1:0

37e minuut.
Casco geeft een hoge lob. López is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chasqueira. Chasqueira krijgt een gele kaart. López is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giménez met een snel genomen vrije trap. López maakt een snoekduik en kopt de bal. Ondulado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Greco passt de bal met de wreef. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez passt de bal zonder na te denken. López rent richting de bal. López schiet op doel. Ondulado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal 36%, Paraguay 64%.
Portugal - Paraguay 1:0

54e minuut.
López is nu in balbezit. Deserta met een sublieme pass. Raposeiro met een sublieme pass. Nomães heeft problemen om de bal te vangen. Nomães haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saias komt het veld opgelopen. Brandal komt het veld opgelopen. Cacine komt het veld opgelopen. Raposeiro met de inworp. Deserta rent richting de bal. Deserta geeft de bal voor. Brandal krijgt zijn hoofd ertegen. Bernal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Paraguay 2:0

66e minuut.
Chasqueira is nu in balbezit. Chasqueira geeft een hoge lob. Ruiz Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Saias rent richting de bal. Saias schiet op doel. Bernal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Campuzano rent richting de bal. Brandal onderschept slim de pass. Brandal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Paraguay 3:0

78e minuut.
Sena geeft een lange en hoge pass. Cacine kopt de bal weg. Saias bereikt de bal nog maar net als eerste. Saias geeft een hoge lob. Brandal springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal 42%, Paraguay 58%.
Portugal - Paraguay 3:0