Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-26 08:00
  • Competitiewedstrijd: Group J
  • Stadion: Prathet Thai Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 51760
Prathet Thai Portugal
3-5-2 Tactiek T523W_back
53% Balbezit 47%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 69.7
solid Schieten outstanding
very good Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Siriwiboon geeft de bal voor. Zumzubra is nu in balbezit. Phojun verovert de bal door een tackle van achteren. Phojun schiet op doel. Ondulado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kunthana probeert naar een medespeler te passen. Phojun kopt de bal weg. Bizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaravej verovert de bal door een tackle van achteren. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap. Ondulado bokst de bal weg.

22e minuut.
Klungelig pakt Silverboon de bal. Silverboon passt de bal met de wreef. Sriyanon is nu in balbezit. Brandal verovert de bal door een tackle van achteren. Brandal haalt uit met een fantastische trap. Kunthana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Camareiro de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camareiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brandal rent richting de bal. Brandal schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Portugal 0:1

29e minuut.
Cacine geeft een lange en hoge pass. Brandal is nu in balbezit. Siriwiboon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brandal raakt geblesseerd tijdens het duel. Brandal neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Canto e Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborco is nu in balbezit. Laborco geeft de bal voor. Brandal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Portugal 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai 73%, Portugal 27%.
Prathet Thai - Portugal 0:2

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seangsen komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Pólvora passt de bal in één keer door. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siriwiboon. Siriwiboon krijgt een gele kaart. Brandal raakt geblesseerd tijdens het duel. Brandal komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Suwannakeeree de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Seangsen speelt de bal door. Boon heeft problemen om de bal te vangen. Boon geeft een lange en hoge pass. Sundaravej is nu in balbezit. Sundaravej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Buitenspel voor Phojun. Goede buitenspelval van de verdediging. Salgado komt het veld opgelopen. Peleia komt het veld opgelopen. Yingsawa komt het veld opgelopen. Alenquer komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Yingsawa geeft de bal voor. Inworp. Alenquer met een snelle inworp. Brandal is nu in balbezit. Brandal schiet op doel. Kunthana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somchit komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Canto e Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canto e Castro geeft een hoge lob. Brandal rent richting de bal. Brandal haalt uit met een fantastische trap. Kunthana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Portugal 0:3

80e minuut.
Somchit controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Devoto komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacine met een snelle inworp. Canto e Castro is nu in balbezit. Canto e Castro geeft een hoge lob. Brandal krijgt zijn hoofd ertegen. Kunthana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Cacine speelt de bal door. Canto e Castro rent richting de bal. Canto e Castro probeert naar een medespeler te passen. Salgado is nu in balbezit. Salgado geeft een lange en hoge pass. Kunthana bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Estrade verovert de bal door een tackle van achteren. Deserta rent richting de bal. Deserta geeft een hoge lob. Brandal rent richting de bal. Brandal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kunthana met een harde bal richting middenveld. Cacine bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacine geeft de bal voor. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Portugal 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai 77%, Portugal 23%.
Prathet Thai - Portugal 0:4