Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-01 10:00
  • Competitiewedstrijd: Group M
  • Stadion: Sakartvelo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37519
Sakartvelo South Africa
442wing Tactiek 532
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
68.5 gemiddelde waardering 69.9
formidable Schieten outstanding
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen brilliant


3e minuut.
Khotivari geeft de bal voor. Kukhilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze is nu in balbezit. Kinkladze schiet op doel. Ludick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - South Africa 1:0

5e minuut.
Mpisi rent richting de bal. Sikharulidze verovert de bal door een tackle van achteren. Sikharulidze passt de bal zonder na te denken. Kukhilava is nu in balbezit. Kukhilava draait met de bal, schiet en ... Ludick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Pono passt de bal zonder na te denken. Chikoya is nu in balbezit. Chikoya probeert naar een medespeler te passen. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Akhvlediani bokst de bal weg.

11e minuut.
Dznelashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dznelashvili met een sublieme pass. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa passt de bal met de wreef. Chivadze onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sakartvelo - South Africa 1:1

19e minuut.
Chivadze met een sublieme pass. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze passt de bal in één keer door. Kukhilava is nu in balbezit. Kukhilava schiet op doel. Ludick bokst de bal weg.

20e minuut.
Klungelig pakt Dznelashvili de bal. Dznelashvili geeft de bal voor. Chikoya heeft problemen om de bal te vangen. Chikoya geeft de bal voor. Chansa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kukhilava kopt de bal weg. Kinkladze rent richting de bal. Pono legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kinkladze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kinkladze zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Phiri de bal onder controle te krijgen. Chikoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikoya geeft een hoge lob. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - South Africa 1:2

36e minuut.
Sikharulidze rent richting de bal. Sikharulidze geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pono de bal. Kinkladze is nu in balbezit. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kukhilava rent richting de bal. Blackpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackpool geeft een hoge lob. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chansa is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Chansa rent richting de bal. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Akhvlediani bokst de bal weg.

42e minuut.
Roskruge verovert de bal door een tackle van achteren. Roskruge geeft de bal voor. Chokhonelidze kopt de bal weg. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sakartvelo - South Africa 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo 48%, South Africa 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sakartvelo - South Africa 2:2

46e minuut.
Chikoya passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mpisi de bal. Mpisi geeft een lange en hoge pass. Chansa krijgt zijn hoofd ertegen. Akhvlediani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - South Africa 2:3

52e minuut.
Phiri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chansa rent richting de bal. Mphela rent richting de bal. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Akhvlediani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sikharulidze is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chikoya geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mpisi kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mphela rent richting de bal. Otanadze verovert de bal door een tackle van achteren. Chansa verovert de bal door een tackle van achteren. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Chokhonelidze met een sublieme pass. Kanchaveli is nu in balbezit. Kanchaveli passt de bal zonder na te denken. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze schiet op doel. Ludick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blackpool rent richting de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Mphela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chikoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chikoya passt de bal in één keer door. Mpisi rent richting de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - South Africa 2:4

83e minuut.
Pono kopt de bal weg. Mdledle met een sublieme pass. Chikoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikoya geeft een hoge lob. Chansa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pono geeft een lange en hoge pass. Chokhonelidze kopt de bal weg. Daar is Phiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze schiet op doel. Ludick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo 54%, South Africa 46%.
Sakartvelo - South Africa 2:4