Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-01 12:00
  • Competitiewedstrijd: Group O
  • Stadion: Crna Gora Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
Crna Gora Suomi
crna gora 3 Tactiek Finlandia2
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
77.2 gemiddelde waardering 81.1
outstanding Schieten incredible
incredible Passen incredible
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Rahikainen met een sublieme pass. Saarilehto rent richting de bal. Saarilehto probeert naar een medespeler te passen. Tervapuro is nu in balbezit. Tervapuro draait met de bal, schiet en ... Šurbatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Kenttä probeert naar een medespeler te passen. Saarilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarilehto geeft een lange en hoge pass. Tervapuro krijgt zijn hoofd ertegen. Šurbatović probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tomašević rent richting de bal. Tervapuro verovert de bal door een tackle van achteren. Nenadović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nenadović krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Eraković verovert de bal door een tackle van achteren. Saarilehto is nu in balbezit. Saarilehto geeft een lange en hoge pass. Tähti maakt een snoekduik en kopt de bal. Šurbatović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ojalammi speelt de bal door. Tähti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapa begaat een overtreding. Kapa krijgt een gele kaart. Tähti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tervapuro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Šurbatović bokst de bal weg. Karović rent richting de bal. Tähti onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Matošić is nu in balbezit. Rahikainen onderschept slim de pass. Rahikainen met een sublieme pass. Tähti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tähti schiet op doel. Šurbatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora 63%, Suomi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crna Gora - Suomi 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soini komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Karović probeert naar een medespeler te passen. Grković rent richting de bal. Grković passt de bal met de wreef. Simić rent richting de bal. Simić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Simić kopt de bal weg. Tyyskä is nu in balbezit. Kojić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kojić krijgt een gele kaart. Tyyskä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toivakainen komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janović komt het veld opgelopen. Vlahovljaković komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Eraković rent richting de bal. Eraković probeert naar een medespeler te passen. Janović is nu in balbezit. Janović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora - Suomi 1:0

82e minuut.
Tomašević passt de bal met de wreef. Karović probeert naar een medespeler te passen. Janović is nu in balbezit. Daar is Janović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janović haalt uit met een fantastische trap. Arajärvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Rahikainen geeft de bal voor. Eraković kopt de bal weg. Vlahovljaković rent richting de bal. Vlahovljaković geeft een lange en hoge pass. Matošić maakt een snoekduik en kopt de bal. Arajärvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Janović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora - Suomi 2:0

86e minuut.
Kalajdžić geeft de bal voor. Matošić kopt de bal weg. Rahikainen speelt de bal door. Janović rent richting de bal. Janović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora 58%, Suomi 42%.
Crna Gora - Suomi 2:0