Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-01 10:59
  • Competitiewedstrijd: Group P
  • Stadion: "Kõrtsi koppel"
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 74900
Eesti Argentina
eesti_3 Tactiek Ar63n7iNa Debut
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
78.9 gemiddelde waardering 77.7
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


5e minuut.
Jurkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkson geeft de bal voor. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Argentina 1:0

19e minuut.
Inworp. Arroupe met een snelle inworp. Medina geeft een hoge lob. Priolo is nu in balbezit. Archubi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arroupe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Priolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Priolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eesti - Argentina 1:1

32e minuut.
Rästas speelt de bal door. Lemmats rent richting de bal. Lemmats passt de bal in één keer door. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Archubi kopt de bal weg. Priolo rent richting de bal. Priolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal in één keer door. Daar is Rästas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priolo verovert de bal door een tackle van achteren. Priolo schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 59%, Argentina 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eesti - Argentina 1:1

52e minuut.
Ortiz met een snelle inworp. Medina is nu in balbezit. Medina passt de bal met de wreef. Ortiz geeft de bal voor. Priolo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Tarvas komt het veld opgelopen. Kroon komt het veld opgelopen. Lemmats zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kroon is nu in balbezit. Kroon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Archubi rent richting de bal. Met opzet legt Lomp zijn tegenspeler op de grond. Archubi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kinturhmay komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Priolo is nu in balbezit. Liigmets onderschept slim de pass. Liigmets passt de bal in één keer door. Archubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archubi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 63%, Argentina 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eesti - Argentina 1:1