Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina Kazakhstán
Ar63n7iNa Debut Tactiek Dzeko
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
80.3 gemiddelde waardering 65.1
incredible Schieten very good
brilliant Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


7e minuut.
Yevtigneev passt de bal zonder na te denken. Kinturhmay is nu in balbezit. Kinturhmay passt de bal zonder na te denken. Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino geeft een lange en hoge pass. Shoitymov bokst de bal weg. Rumi rayen probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rumi rayen rent richting de bal. Kornienko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rumi rayen raakt geblesseerd tijdens het duel. Hyon legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Shoitymov bokst de bal weg.

13e minuut.
Kinturhmay speelt de bal door. Arroupe speelt de bal door. Mazino met een sublieme pass. Hyon is nu in balbezit. Hyon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mazunyn met een sublieme pass. Arroupe is nu in balbezit. Arroupe passt de bal zonder na te denken. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Hyon bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoitymov probeert naar een medespeler te passen. Kinturhmay kopt de bal weg. Hyon is nu in balbezit. Hyon draait met de bal, schiet en ... Shoitymov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Kazhigaliev is nu in balbezit. Melifilu met een sublieme pass. Mazino heeft problemen om de bal te vangen. Mazino geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Kazakhstán 1:0

29e minuut.
Mazunyn met een snelle inworp. Avdeev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arroupe. Arroupe krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Hyon probeert naar een medespeler te passen. Mazino rent richting de bal. Klungelig pakt Mazino de bal. Mazino geeft een hoge lob. Rumi rayen krijgt zijn hoofd ertegen. Shoitymov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 36%, Kazakhstán 64%.
Argentina - Kazakhstán 1:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kinturhmay is nu in balbezit. Kinturhmay geeft een hoge lob. Hyon krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yevtigneev verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Kazakhstán 2:0

52e minuut.
Leloir speelt de bal door. Mazino is nu in balbezit. Mazino geeft de bal voor. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Shoitymov bokst de bal weg.

54e minuut.
Inworp. Arroupe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kinturhmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinturhmay geeft de bal voor. Hyon maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Rumi rayen de bal. Rumi rayen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Kazakhstán 3:0

57e minuut.
Hyon geeft een hoge lob. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yevtigneev probeert de bal met de borst te controleren. Rumi rayen verovert de bal door een tackle van achteren. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Tusyubov rent richting de bal. Tusyubov passt de bal zonder na te denken. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Avdeev geeft een lange en hoge pass. Kazhigaliev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Kazakhstán 3:1

68e minuut.
Mazino rent richting de bal. Mazino passt de bal met de wreef. Kinturhmay is nu in balbezit. Hyon rent richting de bal. Hyon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Tlekhugov is nu in balbezit. Mazino verovert de bal door een tackle van achteren. Imankulov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imankulov krijgt een gele kaart. Mazino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ortiz komt het veld opgelopen. Calbullahue komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Arroupe geeft een hoge lob. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal in één keer door. Hyon is nu in balbezit. Hyon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Reiherd met de inworp. Avdeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeev geeft een hoge lob. Kazhigaliev springt en kopt de bal. Giardino probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 41%, Kazakhstán 59%.
Argentina - Kazakhstán 3:1