Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-22 07:59
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Zhōngguó Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
Zhōngguó Magyarország
ozbek Tactiek kina2
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
73.2 gemiddelde waardering 80.7
formidable Schieten outstanding
formidable Passen incredible
incredible Verdedigen incredible


1e minuut.
Wanke verovert de bal door een tackle van achteren. Wanke passt de bal zonder na te denken. Shaogong heeft problemen om de bal te vangen. Shaogong geeft een lange en hoge pass. Weiwei maakt een snoekduik en kopt de bal. Szegletes bokst de bal weg.

12e minuut.
Ember bereikt de bal nog maar net als eerste. Ember passt de bal zonder na te denken. Kubatov probeert naar een medespeler te passen. Kerényi rent richting de bal. Kerényi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Yuanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwarz onderschept slim de pass. Schwarz haalt uit met een fantastische trap. Dongming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kerényi probeert naar een medespeler te passen. Ember heeft problemen om de bal te vangen. Ember met een sublieme pass. Daar is Schwarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kerényi kopt de bal weg. Schwarz is nu in balbezit. Haozhe begaat een overtreding. Haozhe krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Városi met een sublieme pass. Kubatov geeft de bal voor. Wanke heeft problemen om de bal te vangen. Kerényi is nu in balbezit. Kerényi haalt uit met een fantastische trap. Dongming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Shaogong rent richting de bal. Shaogong met een sublieme pass. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - Magyarország 1:0

37e minuut.
Jeny geeft een lange en hoge pass. Guanglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerényi onderschept slim de pass. Ember geeft de bal voor. Schwarz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kerényi rent richting de bal. Kerényi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Lénárt met een sublieme pass. Wanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schwarz krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Haozhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz onderschept slim de pass. Kerényi is nu in balbezit. Kerényi draait met de bal, schiet en ... Dongming probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zhōngguó - Magyarország 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó 58%, Magyarország 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zhōngguó - Magyarország 1:1

46e minuut.
Guttmann komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kerényi is nu in balbezit. Kerényi geeft de bal voor. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz haalt uit met een fantastische trap. Dongming werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - Magyarország 1:2

70e minuut.
Inworp. Burcsa komt het veld opgelopen. Kakas komt het veld opgelopen. Shaogong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guttmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen verovert de bal door een tackle van achteren. Chongwen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Wanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes onderschept slim de pass. Szegletes geeft een hoge lob. Kerényi maakt een snoekduik en kopt de bal. Dongming probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - Magyarország 1:3

79e minuut.
Szegletes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mórocz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Jeny geeft de bal voor. Daar is Haozhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerényi rent richting de bal. Kerényi haalt uit met een fantastische trap. Dongming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - Magyarország 1:4

90e minuut.
Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi speelt de bal door. Mórocz met een sublieme pass. Burcsa is nu in balbezit. Burcsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó 59%, Magyarország 41%.
Zhōngguó - Magyarország 1:4