Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
France U21 Nederland U21
532 TSO 240623 Tactiek 4 2 1 3
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
4 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 13
55.4 gemiddelde waardering 53.7
solid Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen very good


15e minuut.
Picy met een sublieme pass. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela passt de bal met de wreef. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain draait met de bal, schiet en ... Schreuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Canjels de bal. Gosse is nu in balbezit. Gosse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Nederland U21 1:0

36e minuut.
Zoetebier onderschept slim de pass. Zoetebier met een sublieme pass. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier geeft een hoge lob. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
France U21 - Nederland U21 1:1

39e minuut.
Peters geeft een lange en hoge pass. van der Woude kopt de bal weg. Daar is Gachet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kum is nu in balbezit. Kum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 42%, Nederland U21 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
France U21 - Nederland U21 1:1

56e minuut.
Klungelig pakt Dahan de bal. Kum rent richting de bal. Kum passt de bal in één keer door. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters haalt uit met een fantastische trap. Ginola bokst de bal weg.

62e minuut.
Klungelig pakt Mairesse de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stier. Mairesse raakt geblesseerd tijdens het duel. Cornu komt het veld opgelopen. Min komt het veld opgelopen. Di Lorto komt het veld opgelopen.

63e minuut.
van der Woude kopt de bal weg. Zoetebier rent richting de bal. Marc is nu in balbezit. Kum onderschept slim de pass. Kum haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ginola met een harde bal richting middenveld. Aubert kopt de bal weg. Di Lorto rent richting de bal. Di Lorto geeft de bal voor. Poulain springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Nederland U21 2:1

65e minuut.
Elfring komt het veld opgelopen. Dufour komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Snoeijs komt het veld opgelopen. Braafheid komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 35%, Nederland U21 65%.
France U21 - Nederland U21 2:1