Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Türkiye U21 România U21
Atilla3 Tactiek Capello
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 57.8
solid Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Susuzdere kopt de bal weg. Daar is Chitaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezel is nu in balbezit. Ezel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Tekel de bal. Prăscan rent richting de bal. Prăscan passt de bal zonder na te denken. Theodor geeft de bal voor. Albuşel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - România U21 0:1

25e minuut.
Prăscan onderschept slim de pass. Prăscan geeft een lange en hoge pass. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel draait met de bal, schiet en ... Tunasoy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçuoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Theodor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prăscan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saramet maakt een snoekduik en kopt de bal. Tunasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Crăciunoiu met een sublieme pass. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan speelt de bal door. Saramet rent richting de bal. Saramet draait met de bal, schiet en ... Tunasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye U21 70%, România U21 30%.
Türkiye U21 - România U21 0:1

49e minuut.
Prăscan speelt de bal door. Tekel is nu in balbezit. Tekel geeft een lange en hoge pass. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel haalt uit met een fantastische trap. Airinei bokst de bal weg. Susuzdere is nu in balbezit. Susuzdere haalt uit met een fantastische trap. Airinei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Sekmez komt het veld opgelopen. Tüzün komt het veld opgelopen.

55e minuut.
İlkateş speelt de bal door. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Albuşel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Sekmez de bal onder controle te krijgen. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan passt de bal zonder na te denken. Albuşel rent richting de bal. Albuşel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Theodor is nu in balbezit. Theodor geeft een hoge lob. Daar is Davran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albuşel is nu in balbezit. Albuşel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Răcaru komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Beştea met een sublieme pass. Răcaru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deblekeli. Deblekeli krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Mihu probeert naar een medespeler te passen. Theodor rent richting de bal. Theodor met een sublieme pass. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cocoloş komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Tekgöz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Iuresean verovert de bal door een tackle van achteren. Iuresean probeert naar een medespeler te passen. Crăciunoiu is nu in balbezit. Tekgöz onderschept slim de pass. Tekgöz haalt uit met een fantastische trap. Airinei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ibănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Türkiye U21 - România U21 1:1

84e minuut.
İlkateş met een sublieme pass. Güney controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Iuresean neemt vlug de vrije trap. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - România U21 1:2

88e minuut.
Bekrem bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel verovert de bal door een tackle van achteren. Albuşel passt de bal met de wreef. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu geeft een hoge lob. Tunasoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye U21 63%, România U21 37%.
Türkiye U21 - România U21 1:2