Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chełmek WHITE TIGERS CF
LM10 Tactiek 532 L WING SIDE
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
85 gemiddelde waardering 76
brilliant Schieten excellent
incredible Passen incredible
magical Verdedigen incredible


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaraczewski met de inworp. Maxwell rent richting de bal. Maxwell geeft een hoge lob. Giannino maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dybowski rent richting de bal. Dybowski geeft een hoge lob. Kuchta kopt de bal weg. Owczarz geeft een lange en hoge pass. Kuchta maakt een snoekduik en kopt de bal. Mititelu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalyan schiet op doel. Mititelu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Bogarde verovert de bal door een tackle van achteren. Bogarde geeft een lange en hoge pass. Kuchta kopt de bal weg. Papalyan is nu in balbezit. Papalyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - WHITE TIGERS CF 1:0

20e minuut.
Mankiewicz passt de bal in één keer door. Jonowski is nu in balbezit. Jonowski geeft een hoge lob. Kuchta rent richting de bal. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Mititelu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Talmazan kopt de bal weg. Klungelig pakt Giannino de bal. Mankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Papalyan rent richting de bal. Papalyan haalt uit met een fantastische trap. Mititelu bokst de bal weg.

38e minuut.
Armenis onderschept slim de pass. Armenis geeft de bal voor. Owczarz kopt de bal weg. Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalyan schiet op doel. Mititelu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 43%, WHITE TIGERS CF 57%.
FC Chełmek - WHITE TIGERS CF 1:0

47e minuut.
Tomori kopt de bal weg. Ingimundsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hariton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Hariton de bal. Papalyan rent richting de bal. Hariton is nu in balbezit. Papalyan verovert de bal door een tackle van achteren. Papalyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - WHITE TIGERS CF 2:0

50e minuut.
Dybowski onderschept slim de pass. Dybowski geeft een lange en hoge pass. Owczarz kopt de bal weg. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Mititelu bokst de bal weg.

53e minuut.
Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazancı verovert de bal door een tackle van achteren. Papalyan rent richting de bal. Papalyan haalt uit met een fantastische trap. Mititelu bokst de bal weg.

56e minuut.
Díez Guisasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez Guisasola passt de bal in één keer door. Bogarde met een sublieme pass. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Owczarz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hariton. Owczarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bogarde zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuchta rent richting de bal. Hariton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuchta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kuchta zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mititelu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Owczarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuchta krijgt zijn hoofd ertegen. Mititelu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Hariton geeft de bal voor. Mankiewicz geeft de bal voor. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Díez Guisasola geeft de bal voor. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalyan onderschept slim de pass. Papalyan schiet op doel. Mititelu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - WHITE TIGERS CF 3:0

79e minuut.
Kazancı neemt vlug de vrije trap. Giannino kopt de bal weg. Maxwell is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maxwell neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Kuchta de bal onder controle te krijgen. Owczarz rent richting de bal. Jaraczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaraczewski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Owczarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bogarde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Owczarz kopt de bal weg. Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde geeft een hoge lob. Papalyan springt en kopt de bal. Mititelu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde passt de bal zonder na te denken. Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz geeft de bal voor. Kuchta springt en kopt de bal. Mititelu bokst de bal weg. Berrios is nu in balbezit. Papalyan onderschept slim de pass. Papalyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - WHITE TIGERS CF 4:0

90e minuut.
Kazancı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owczarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogarde geeft een lange en hoge pass. Papalyan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - WHITE TIGERS CF 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 37%, WHITE TIGERS CF 63%.
FC Chełmek - WHITE TIGERS CF 5:0