Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paginator Armada Grajcie na Lisa
523 eklapa Tactiek dres lacoste
32% Balbezit 68%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.4 gemiddelde waardering 54.9
weak Schieten incredible
weak Passen formidable
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Gąsior geeft een lange en hoge pass. Inworp. Komosa met een snelle inworp. Giuly rent richting de bal. Giuly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Dobrzyński probeert naar een medespeler te passen. Orliński kopt de bal weg. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giuly is nu in balbezit. Giuly haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

4e minuut.
Komosa kan de bal niet met de borst controleren. Komosa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giuly de bal. Giuly schiet op doel. Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:1

5e minuut.
Giuly is nu in balbezit. Giuly geeft de bal voor. Boligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boligłowa schiet op doel. Dobrzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:2

8e minuut.
Erdei passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Calvo de bal. Calvo geeft een lange en hoge pass. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:3

11e minuut.
Komosa passt de bal in één keer door. Tuesso probeert naar een medespeler te passen. Calvo rent richting de bal. Calvo schiet op doel. Dobrzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Giuly rent richting de bal. Giuly schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Calvo geeft een hoge lob. Komosa springt en kopt de bal. Giuly is nu in balbezit. Giuly geeft een lange en hoge pass. Boligłowa springt en kopt de bal. Dobrzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Orliński kopt de bal weg. Daar is Rosłoniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boligłowa onderschept slim de pass. Boligłowa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Erdei passt de bal met de wreef. Nieznośny is nu in balbezit. Boligłowa verovert de bal door een tackle van achteren. Boligłowa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:4

20e minuut.
Erdei kopt de bal weg. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly verovert de bal door een tackle van achteren. Giuly haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:5

22e minuut.
Boligłowa heeft problemen om de bal te vangen. Boligłowa passt de bal in één keer door. Giuly is nu in balbezit. Giuly schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kiziałek geeft een lange en hoge pass. Lhotský probeert naar een medespeler te passen. Calvo is nu in balbezit. Calvo geeft een hoge lob. Giuly krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Erdei passt de bal in één keer door. Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calvo zal de hoekschop nemen. Giuly krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:6

28e minuut.
Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa passt de bal met de wreef. Daar is Kiziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giuly is nu in balbezit. Giuly haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Komosa passt de bal zonder na te denken. Erdei is nu in balbezit. Erdei passt de bal zonder na te denken. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:7

32e minuut.
Komosa passt de bal in één keer door. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Giuly verovert de bal door een tackle van achteren. Giuly draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:8

35e minuut.
Nieznośny trapt de bal weg. Klungelig pakt Rosłoniec de bal. Erdei met een sublieme pass. Boligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boligłowa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Erdei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Calvo de bal. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Calvo geeft de bal voor. Daar is Nieznośny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boligłowa is nu in balbezit. Boligłowa schiet op doel. Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:9

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komosa met de inworp. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:10

41e minuut.
Erdei passt de bal zonder na te denken. Komosa rent richting de bal. Komosa passt de bal zonder na te denken. Giuly is nu in balbezit. Giuly schiet op doel. Dobrzyński bokst de bal weg. Paal! Boligłowa is nu in balbezit. Boligłowa draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:11

43e minuut.
Rydel onderschept slim de pass. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Calvo passt de bal met de wreef. Boligłowa heeft problemen om de bal te vangen. Boligłowa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 84%, Grajcie na Lisa 16%.
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:11

49e minuut.
Erdei verovert de bal door een tackle van achteren. Erdei passt de bal zonder na te denken. Koszek is nu in balbezit. Giuly onderschept slim de pass. Giuly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Lhotský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhotský passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Calvo de bal. Calvo geeft een hoge lob. Giuly maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Calvo geeft een lange en hoge pass. Giuly is nu in balbezit. Koszek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giuly raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Giuly neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobrzyński trapt de bal weg van het doel. Erdei kopt de bal weg. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Komosa zal de hoekschop nemen. Boligłowa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:12

61e minuut.
Lhotský probeert naar een medespeler te passen. Komosa rent richting de bal. Komosa geeft een hoge lob. Giuly is nu in balbezit. Giuly schiet op doel. Dobrzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boligłowa is nu in balbezit. Boligłowa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:13

64e minuut.
Erdei passt de bal zonder na te denken. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Calvo geeft een hoge lob. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly schiet op doel. Dobrzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rossi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Calvo passt de bal in één keer door. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa passt de bal zonder na te denken. Giuly rent richting de bal. Giuly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Cerezo komt het veld opgelopen. Pałkowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Giuly de bal. Gąsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly verovert de bal door een tackle van achteren. Giuly schiet op doel. Dobrzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:14

73e minuut.
Nieznośny rent richting de bal. Nieznośny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gąsior de bal. Giuly rent richting de bal. Giuly haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gąsior rent richting de bal. Gąsior geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komosa met de inworp. Giuly geeft een hoge lob. Paal!

75e minuut.
Inworp. Komosa met de inworp. Gąsior rent richting de bal. Giuly verovert de bal door een tackle van achteren. Giuly geeft een hoge lob. Dobrzyński bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Komosa speelt de bal door. Daar is Koszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giuly rent richting de bal. Giuly haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:15

81e minuut.
Daar is Giuly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Komosa onderschept slim de pass. Komosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:16

85e minuut.
Orliński rent richting de bal. Erdei speelt de bal door. Calvo is nu in balbezit. Klungelig pakt Calvo de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Dobrzyński trapt de bal weg. Komosa kopt de bal weg. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Calvo passt de bal met de wreef. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 76%, Grajcie na Lisa 24%.
Paginator Armada - Grajcie na Lisa 0:16