Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-25 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: Babice Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 22716
Babice Annunaki Nibiru
def Tactiek 123 Extra
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 61.3
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


4e minuut.
Boschker probeert naar een medespeler te passen. Gómez Castaño rent richting de bal. Gómez Castaño passt de bal met de wreef. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens draait met de bal, schiet en ... Lyhne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Creţu passt de bal zonder na te denken. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjuniemi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Harjuniemi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gómez Castaño raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gómez Castaño kan niet meer verder spelen. Ticu komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Daar is Esser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esser passt de bal met de wreef. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti haalt uit met een fantastische trap. Mydlo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babice 49%, Annunaki Nibiru 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Babice - Annunaki Nibiru 0:0

48e minuut.
Boschker speelt de bal door. Creţu met een sublieme pass. Ciobotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Gaiser is nu in balbezit. Gaiser schiet op doel. Lyhne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Esser heeft problemen om de bal te vangen. Chelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chelli speelt de bal door. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki schiet op doel. Mensah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Esser kopt de bal weg. Stawicki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boschker. Stawicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chelli komt bij de bal en schiet. Mensah bokst de bal weg.

66e minuut.
Garitano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ciobotaru de bal. Gaiser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaiser krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ticu is nu in balbezit. Chaniago verovert de bal door een tackle van achteren. Chaniago passt de bal met de wreef. Stawicki rent richting de bal. Stawicki schiet op doel. Mensah bokst de bal weg. Daar is Stawicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanjga rent richting de bal. Stawicki verovert de bal door een tackle van achteren. Stawicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şerbănescu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Gaiser is nu in balbezit. Paoletti rent richting de bal. Creţu begaat een overtreding. Creţu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţu rent richting de bal. Creţu passt de bal met de wreef. Beerens is nu in balbezit. Beerens haalt uit met een fantastische trap. Lyhne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babice - Annunaki Nibiru 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babice 61%, Annunaki Nibiru 39%.
Babice - Annunaki Nibiru 1:0