Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CPN Poryjewo Kateggat
poli Tactiek Evo2
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 57.3
solid Schieten formidable
good Passen formidable
good Verdedigen very good


2e minuut.
Del Debbio kopt de bal weg. Reyman rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Priyma neemt de hoekschop. Beştea maakt een snoekduik en kopt de bal. Szmatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Japa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanz onderschept slim de pass. Vanz draait met de bal, schiet en ... Szmatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Klungelig pakt Zabielski de bal. Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov probeert naar een medespeler te passen. Vanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanz draait met de bal, schiet en ... Szmatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Reyman is nu in balbezit. Priyma verovert de bal door een tackle van achteren. Priyma probeert naar een medespeler te passen. Beştea rent richting de bal. Beştea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Priyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyma geeft de bal voor. Vanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanz schiet op doel. Szmatan bokst de bal weg. Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beştea draait met de bal, schiet en ... Szmatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Goicoechea verovert de bal door een tackle van achteren. Zabielski rent richting de bal. Racciatti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Racciatti krijgt een gele kaart. Zabielski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Priyma onderschept slim de pass. Priyma met een sublieme pass. MacCaul rent richting de bal. Vanz rent richting de bal. Vanz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vanz passt de bal in één keer door. Racciatti geeft een lange en hoge pass. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea draait met de bal, schiet en ... Szmatan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Kateggat 0:1

38e minuut.
Vanz bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul is nu in balbezit. MacCaul speelt de bal door. Beştea is nu in balbezit. Beştea schiet op doel. Szmatan bokst de bal weg.

40e minuut.
Japa is nu in balbezit. Vanz onderschept slim de pass. Vanz passt de bal met de wreef. Beştea rent richting de bal. Beştea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 75%, Kateggat 25%.
CPN Poryjewo - Kateggat 0:1

47e minuut.
Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov geeft een lange en hoge pass. Beştea rent richting de bal. Beştea schiet op doel. Szmatan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Kateggat 0:2

49e minuut.
Inworp. Priyma met een snelle inworp. Lisichkov geeft de bal voor. MacCaul geeft een lange en hoge pass. Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmatan bokst de bal weg. Kasabov met een sublieme pass. Racciatti is nu in balbezit. Racciatti geeft de bal voor. Beştea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Kasabov de bal. Vanz rent richting de bal. Kasabov maakt een afschuwelijke overtreding. Kasabov krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kasabov rent richting de bal. Racciatti verovert de bal door een tackle van achteren. Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Vanz is nu in balbezit. Vanz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Kateggat 0:3

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Perišić stond buitenspel. Goicoechea neemt vlug de vrije trap. Japa heeft problemen om de bal te vangen. Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Beştea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Brzęczek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zamojda rent richting de bal. Beştea onderschept slim de pass. Japa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Beştea schiet op doel. Szmatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Brzęczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacCaul kopt de bal weg. Daar is Kasabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzęczek rent richting de bal. Brzęczek draait met de bal, schiet en ... Szmatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Racciatti rent richting de bal. Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt MacCaul de bal. MacCaul geeft een hoge lob. Beştea maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Doeltrap. Szmatan met een harde bal richting middenveld. Racciatti kopt de bal weg. Beştea rent richting de bal. Beştea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Klungelig pakt Kubica de bal. Kubica verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov speelt de bal door. Beştea rent richting de bal. Beştea haalt uit met een fantastische trap. Szmatan bokst de bal weg. Beştea is nu in balbezit. Beştea schiet op doel. Szmatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Beştea geeft een lange en hoge pass. Brzęczek rent richting de bal. Met opzet legt Augustyn zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Augustyn naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul probeert naar een medespeler te passen. Brzęczek is nu in balbezit. Brzęczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 69%, Kateggat 31%.
CPN Poryjewo - Kateggat 0:3