Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Winners KS Iwonka
tren Tactiek BOKI
49% Balbezit 51%
97% Spel op eigen helft 3%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 56.5
average Schieten outstanding
adequate Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chartier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Księżyc met een sublieme pass. Daar is Skubała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skubała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:1

4e minuut.
Băşulescu passt de bal in één keer door. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:2

6e minuut.
Otava is nu in balbezit. Băşulescu met een sublieme pass. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:3

7e minuut.
D`Arrigo geeft een hoge lob. Księżyc kopt de bal weg. Ligeirinho rent richting de bal. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Chartier probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu probeert naar een medespeler te passen. Ligeirinho heeft problemen om de bal te vangen. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc draait met de bal, schiet en ... Miranda bokst de bal weg. Ligeirinho is nu in balbezit. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Księżyc met een snelle inworp. D`Arrigo probeert de bal met de borst te controleren. Chartier geeft een hoge lob. Ligeirinho is nu in balbezit. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:4

11e minuut.
Księżyc is nu in balbezit. Andreiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Chartier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho schiet op doel. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Księżyc de bal. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Chartier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ledezma rent richting de bal. Księżyc verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:5

14e minuut.
Jahura is nu in balbezit. Ligeirinho verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma is nu in balbezit. Chartier is nu in balbezit. Chartier passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:6

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Księżyc met een snelle inworp. Chartier speelt de bal door. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap. Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:7

17e minuut.
Księżyc passt de bal zonder na te denken. Miranda probeert naar een medespeler te passen. Ledezma kopt de bal weg. Ligeirinho is nu in balbezit. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:8

19e minuut.
Brauzzi is nu in balbezit. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu passt de bal in één keer door. Skubała is nu in balbezit. Skubała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Klungelig pakt Ventura de bal. Księżyc met een sublieme pass. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Miranda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:9

25e minuut.
Pelak probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu speelt de bal door. Skubała is nu in balbezit. Skubała haalt uit met een fantastische trap. Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:10

26e minuut.
Ligeirinho verovert de bal door een tackle van achteren. Ligeirinho passt de bal zonder na te denken. Księżyc rent richting de bal. Księżyc draait met de bal, schiet en ... Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:11

29e minuut.
Ventura rent richting de bal. Ventura geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apaza met de inworp. Chartier speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Chartier speelt de bal door. Otava speelt de bal door. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:12

31e minuut.
Chartier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Księżyc is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ledezma ... Strafschop! Księżyc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ligeirinho kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:13

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chartier met een snelle inworp. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc draait met de bal, schiet en ... Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Chartier is nu in balbezit. Chartier passt de bal met de wreef. Ligeirinho is nu in balbezit. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:14

35e minuut.
Księżyc is nu in balbezit. Księżyc probeert naar een medespeler te passen. Ligeirinho is nu in balbezit. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:15

37e minuut.
Apaza verovert de bal door een tackle van achteren. Chartier speelt de bal door. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho schiet op doel. Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:16

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chartier met een snelle inworp. Ledezma rent richting de bal. Księżyc verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Księżyc is nu in balbezit. Księżyc speelt de bal door. Pelak speelt de bal door. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skubała heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skubała rent richting de bal. Skubała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:17

41e minuut.
Ligeirinho rent richting de bal. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc draait met de bal, schiet en ... Ligeirinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:18

42e minuut.
Miranda speelt de bal door. Ledezma is nu in balbezit. Księżyc onderschept slim de pass. Księżyc schiet op doel. Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:19

44e minuut.
Klungelig pakt Apaza de bal. Apaza speelt de bal door. Daar is Ligeirinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skubała is nu in balbezit. Skubała schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Księżyc is nu in balbezit. Księżyc passt de bal in één keer door. Daar is Skubała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skubała schiet op doel. Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:20

45e minuut.
Ledezma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Winners 97%, KS Iwonka 3%.
FC Winners - KS Iwonka 0:20

46e minuut.
Chartier heeft problemen om de bal te vangen. Chartier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ligeirinho de bal. Ligeirinho schiet op doel. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Księżyc probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu met een sublieme pass. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:21

50e minuut.
Chartier passt de bal met de wreef. Otava heeft problemen om de bal te vangen. Otava speelt de bal door. Księżyc rent richting de bal. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Inworp. Chartier met een snelle inworp. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc schiet op doel. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:22

54e minuut.
Pelak speelt de bal door. Księżyc rent richting de bal. Księżyc probeert naar een medespeler te passen. Skubała rent richting de bal. Skubała haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:23

58e minuut.
Skubała kopt de bal weg. Inworp. Miranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ligeirinho is nu in balbezit. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:24

59e minuut.
Księżyc met de inworp. Chartier speelt de bal door. Miranda met een sublieme pass. Klungelig pakt D`Arrigo de bal. Księżyc speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Miranda passt de bal zonder na te denken. Opov rent richting de bal. Opov geeft een hoge lob. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:25

64e minuut.
Chartier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Księżyc met een sublieme pass. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho schiet op doel. Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:26

66e minuut.
Pelak rent richting de bal. Skubała is nu in balbezit. Skubała speelt de bal door. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:27

67e minuut.
Daar is Brauzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brauzzi passt de bal zonder na te denken. Chartier speelt de bal door. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Miranda probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chartier met een snelle inworp. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Księżyc rent richting de bal. Księżyc schiet op doel. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Ligeirinho de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:28

72e minuut.
Stănică is nu in balbezit. Chartier met een sublieme pass. Skubała rent richting de bal. Skubała draait met de bal, schiet en ... Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:29

73e minuut.
Apaza met de inworp. Księżyc speelt de bal door. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:30

74e minuut.
Çığırtkan geeft een hoge lob. Chartier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ligeirinho de bal. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap. Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:31

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chartier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Księżyc kopt de bal weg. Ligeirinho is nu in balbezit. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:32

80e minuut.
Ventura rent richting de bal. Ventura passt de bal in één keer door. Chartier met een sublieme pass. Ligeirinho heeft problemen om de bal te vangen. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skubała rent richting de bal. Skubała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:33

82e minuut.
Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Chartier rent richting de bal. Chartier met een sublieme pass. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:34

83e minuut.
Skubała passt de bal met de wreef. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Księżyc rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:35

86e minuut.
Pelak rent richting de bal. Pelak passt de bal zonder na te denken. Księżyc rent richting de bal. Księżyc draait met de bal, schiet en ... Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:36

88e minuut.
Miranda met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chartier met een snelle inworp. Daar is Księżyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Księżyc geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Pelak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelak met een sublieme pass. Skubała rent richting de bal. Skubała schiet op doel. Ligeirinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:37

90e minuut.
Musumeci probeert naar een medespeler te passen. Opov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ligeirinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap. Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - KS Iwonka 0:38

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Winners 97%, KS Iwonka 3%.
FC Winners - KS Iwonka 0:38