Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-20 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.056
  • Stadion: HRM Barca Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18055
HRM Barca F.C Kapy
nowap Tactiek dumi
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 45.5
very good Schieten good
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Stręt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Botelho Pinto rent richting de bal. Botelho Pinto passt de bal met de wreef. Kopiska rent richting de bal. Kopiska haalt uit met een fantastische trap. Sonzogno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sonzogno met een sublieme pass. Piga kopt de bal weg. Kosturkov met een sublieme pass. Pałyga rent richting de bal. Pałyga schiet op doel. Sonzogno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Grądzki geeft een lange en hoge pass. Babik is nu in balbezit. Botelho Pinto speelt de bal door. Kopiska rent richting de bal. Kopiska haalt uit met een fantastische trap. Sonzogno bokst de bal weg.

20e minuut.
Rontiris rent richting de bal. Rontiris geeft een hoge lob. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopiska is nu in balbezit. Kopiska schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Babik de bal onder controle te krijgen. Cuper is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rontiris. Rontiris krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kosturkov passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Pałyga de bal onder controle te krijgen. Pałyga speelt de bal door. Kopiska is nu in balbezit. Kopiska schiet op doel. Sonzogno bokst de bal weg.

34e minuut.
Gontarewicz kopt de bal weg. Daar is Kosturkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosturkov met een sublieme pass. Pałyga rent richting de bal. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Sonzogno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Daar is Stręt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopiska onderschept slim de pass. Kopiska met een sublieme pass. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Sonzogno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Daar is Egelja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nafpliotis de bal onder controle te krijgen. Sonzogno probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pałyga is nu in balbezit. Grądzki is nu in balbezit. Pałyga onderschept slim de pass. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Sonzogno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Nozal de bal. Nafpliotis is nu in balbezit. Egelja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egelja krijgt een gele kaart. Nafpliotis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gojdanić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kopiska krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - F.C Kapy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HRM Barca 34%, F.C Kapy 66%.
HRM Barca - F.C Kapy 1:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larionov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Nafpliotis met een sublieme pass. Larionov rent richting de bal. Larionov passt de bal zonder na te denken. Daar is Pałyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. Sonzogno bokst de bal weg.

72e minuut.
Inworp. Songin komt het veld opgelopen. Grădean komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Grădean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintero speelt de bal door. Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni schiet op doel. Jiménez Cebollero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HRM Barca - F.C Kapy 1:1

78e minuut.
Syska raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sels komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Gojdanić probeert de bal met de borst te controleren. Masoni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gojdanić. Gojdanić krijgt een gele kaart. Masoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nozal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Masoni rent richting de bal. Masoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HRM Barca 35%, F.C Kapy 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HRM Barca - F.C Kapy 1:1