Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Marselie 1900 WKS Morgi
Default tactic Tactiek dupa
48% Balbezit 52%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
49 gemiddelde waardering 43.1
solide Schieten redelijk
solide Passen goed
redelijk Verdedigen solide


11e minuut.
Polewczyk speelt de bal door. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśnar passt de bal in één keer door. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - WKS Morgi 1:0

13e minuut.
Kolasa probeert naar een medespeler te passen. Mantzoukis probeert de bal aan de voet te houden. Pleśnar rent richting de bal. Pleśnar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tùng Minh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Piłkarski de bal. Grubba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piłkarski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Piłkarski kan niet meer verder spelen. Bennabi komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Tùng Minh passt de bal in één keer door. Ulloa is nu in balbezit. Mantzoukis begaat een overtreding. Mantzoukis krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Legramanti springt en kopt de bal. Klungelig pakt Cozar de bal. Pleśnar rent richting de bal. Pleśnar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - WKS Morgi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Marselie 1900 31%, WKS Morgi 69%.
FC Marselie 1900 - WKS Morgi 2:0

49e minuut.
Wałęsa passt de bal met de wreef. Tùng Minh is nu in balbezit. Grubba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grubba krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Ulloa is nu in balbezit. Polewczyk onderschept slim de pass. Polewczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pleśnar de bal. Pleśnar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pérez Sierra is nu in balbezit. Tùng Minh onderschept slim de pass. Tùng Minh geeft een hoge lob. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
McGlynn kopt de bal weg. Mantzoukis speelt de bal door. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśnar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gürel de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ginestra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

86e minuut.
Klungelig pakt Wałęsa de bal. Pérez Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Sierra speelt de bal door. Klungelig pakt Pleśnar de bal. Pleśnar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Marselie 1900 34%, WKS Morgi 66%.
FC Marselie 1900 - WKS Morgi 2:0