Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-28 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.069
  • Stadion: Harnaś arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 17320
Wściekłe jaguary Warta Gorzów
433 Tactiek League
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 54.7
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Cachorro González rent richting de bal. Klofáč onderschept slim de pass. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh draait met de bal, schiet en ... Korytek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Warta Gorzów 0:1

2e minuut.
Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh met een sublieme pass. Saidullah speelt de bal door. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu schiet op doel. Breś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Herghelegiu de bal. Herghelegiu schiet op doel. Breś bokst de bal weg.

5e minuut.
Gaissert geeft een hoge lob. Saidullah rent richting de bal. Saidullah probeert naar een medespeler te passen. Segura is nu in balbezit. Segura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Thế Doanh probeert naar een medespeler te passen. Lars bereikt de bal nog maar net als eerste. Lars met een sublieme pass. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Breś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Bandera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thế Doanh met een snelle inworp. Segura rent richting de bal. Segura schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Saidullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Saidullah passt de bal met de wreef. Alexa onderschept slim de pass. Segura rent richting de bal. Segura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Lars kopt de bal weg. Saidullah probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Breś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wściekłe jaguary - Warta Gorzów 1:1

25e minuut.
Thế Doanh geeft een lange en hoge pass. Saidullah is nu in balbezit. Saidullah passt de bal in één keer door. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Modrzejewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Thế Doanh de bal. Thế Doanh met een sublieme pass. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Breś trapt de bal weg van het doel. Pilroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilroth speelt de bal door. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pinto passt de bal zonder na te denken. Pilroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilroth met een sublieme pass. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh draait met de bal, schiet en ... Korytek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cachorro González rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pinto zal de hoekschop nemen. Hạnh maakt een snoekduik en kopt de bal. Korytek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe jaguary 31%, Warta Gorzów 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wściekłe jaguary - Warta Gorzów 1:1

61e minuut.
Saidullah passt de bal met de wreef. Thế Doanh heeft problemen om de bal te vangen. Thế Doanh geeft een hoge lob. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Breś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Bandera rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Warta Gorzów 2:1

62e minuut.
Bartkowiak komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lars met een snelle inworp. Herghelegiu is nu in balbezit. Geszczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Herghelegiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saidullah kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Trawka geeft de bal voor. Garbačevskis probeert naar een medespeler te passen. Lars bereikt de bal nog maar net als eerste. Lars geeft een hoge lob. Segura maakt een snoekduik en kopt de bal. Breś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

70e minuut.
Lars probeert naar een medespeler te passen. Saidullah rent richting de bal. Saidullah speelt de bal door. Segura is nu in balbezit. Segura schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Cachorro González rent richting de bal. Trawka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cachorro González. Cachorro González krijgt een gele kaart. Trawka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Trawka kan niet meer verder spelen. Persani komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pinto passt de bal in één keer door. Daar is Cachorro González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cachorro González speelt de bal door. Hạnh rent richting de bal. Hạnh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Saidullah probeert naar een medespeler te passen. Lars met een sublieme pass. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Breś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Warta Gorzów 3:1

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brodnicki komt het veld opgelopen. Bryła komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe jaguary 31%, Warta Gorzów 69%.
Wściekłe jaguary - Warta Gorzów 3:1