Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timisoara UK ANFIELD LFC
£$# Tactiek 4222
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.9 gemiddelde waardering 59.3
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
incredible Verdedigen excellent


21e minuut.
Czerwek geeft een hoge lob. Talbot kopt de bal weg. Klungelig pakt Deaconu de bal. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Talbot heeft problemen om de bal te vangen. Musampa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talbot raakt geblesseerd tijdens het duel. Araúz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cavalieri onderschept slim de pass. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. Helgason kopt de bal weg. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale schiet op doel. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timisoara UK 50%, ANFIELD LFC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Timisoara UK - ANFIELD LFC 0:0

54e minuut.
Araúz passt de bal zonder na te denken. Czerwek geeft een hoge lob. Cocchi onderschept slim de pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Cieślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Bezděkovský speelt de bal door. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Beinhart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beinhart krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Mirabilio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czerwek met een snelle inworp. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ramsdale verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsdale speelt de bal door. Beinhart is nu in balbezit. Beinhart geeft een lange en hoge pass. Helgason krijgt zijn hoofd ertegen. Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Talbot kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Cieślak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - ANFIELD LFC 0:1

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bergkamp komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Milne passt de bal zonder na te denken. Goudmijn rent richting de bal. Bezděkovský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goudmijn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramsdale legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Musampa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Araúz. Musampa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Musampa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Goudmijn springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timisoara UK 48%, ANFIELD LFC 52%.
Timisoara UK - ANFIELD LFC 0:1