Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-03 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Timisoara UK
4222 Tactiek £$#
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 69.9
formidabel Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen briljant


5e minuut.
Talbot rent richting de bal. Mirabilio begaat een overtreding. Talbot raakt geblesseerd tijdens het duel. Bochinsky zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Talbot maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Milne heeft problemen om de bal te vangen. Milne geeft een hoge lob. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ramsdale rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vierziger. Ramsdale raakt geblesseerd tijdens het duel. Cavalieri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Goudmijn springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Czerwek rent richting de bal. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal zonder na te denken. Talbot rent richting de bal. Talbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Timisoara UK 1:0

20e minuut.
Czerwek geeft een hoge lob. Mirabilio kopt de bal weg. Czerwek met een sublieme pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Macleod kopt de bal weg. Talbot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot onderschept slim de pass. Talbot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Musampa is nu in balbezit. Musampa passt de bal zonder na te denken. Daar is Beinhart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beinhart geeft een lange en hoge pass. Santana krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mirabilio speelt de bal door. Milne rent richting de bal. Milne passt de bal met de wreef. Cavalieri geeft de bal voor. Ramsdale maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Macleod is nu in balbezit. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Cieślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Timisoara UK 2:0

40e minuut.
Musampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musampa met een sublieme pass. Milne is nu in balbezit. Milne geeft de bal voor. Goudmijn kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Musampa rent richting de bal. Musampa met een sublieme pass. Daar is Beinhart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beinhart geeft een hoge lob. Santana krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek passt de bal zonder na te denken. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Timisoara UK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 55%, Timisoara UK 45%.
ANFIELD LFC - Timisoara UK 3:0

48e minuut.
Talbot rent richting de bal. Mirabilio probeert naar een medespeler te passen. Talbot probeert de bal aan de voet te houden. Czerwek geeft een hoge lob. Macleod springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Talbot kopt de bal weg. Macleod probeert de bal aan de voet te houden. Cocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Deaconu passt de bal met de wreef. Czerwek geeft de bal voor. Talbot kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Valderrama geeft de bal voor. Macleod is nu in balbezit. Deaconu maakt een afschuwelijke overtreding. Deaconu krijgt een gele kaart. Macleod is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czerwek komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Endrődi geeft een lange en hoge pass. Beinhart rent richting de bal. Talbot onderschept slim de pass. Bochinsky geeft een hoge lob. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Czerwek is nu in balbezit. Czerwek passt de bal zonder na te denken. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Cieślak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Timisoara UK 4:0

89e minuut.
Klungelig pakt Deaconu de bal. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Talbot probeert de bal aan de voet te houden. Cieślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 50%, Timisoara UK 50%.
ANFIELD LFC - Timisoara UK 4:0