Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-02 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC The Stiffs
4222 Tactiek Shoot up tighter
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 58.9
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Ilsch met een snelle inworp. Tovagliari probeert naar een medespeler te passen. Ternero is nu in balbezit. Ternero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal in één keer door. Saramanho rent richting de bal. Talbot onderschept slim de pass. Talbot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Macleod probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eriş geeft een lange en hoge pass. Best kopt de bal weg. Ternero rent richting de bal. Ternero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hermans geeft een hoge lob. Maghiran kopt de bal weg. Ilsch controleert de bal met de borst. Ilsch geeft de bal voor. Best krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - The Stiffs 0:1

35e minuut.
Bezděkovský geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Talbot de bal onder controle te krijgen. Hermans is nu in balbezit. Macleod onderschept slim de pass. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Mirea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macleod raakt geblesseerd tijdens het duel. Czerwek met een snel genomen vrije trap. Talbot springt en kopt de bal. Mirea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - The Stiffs 1:1

45e minuut.
Saramanho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tovagliari is nu in balbezit. Tovagliari passt de bal in één keer door. Ternero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 60%, The Stiffs 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - The Stiffs 1:1

47e minuut.
Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Talbot rent richting de bal. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot onderschept slim de pass. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Macleod stond buitenspel. Pazura komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot speelt de bal door. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Mirea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Best rent richting de bal. Valderrama verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama geeft de bal voor. Talbot kopt de bal weg. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czerwek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Talbot maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - The Stiffs 2:1

86e minuut.
Ilsch onderschept slim de pass. Ilsch passt de bal in één keer door. Tovagliari probeert naar een medespeler te passen. Ternero rent richting de bal. Ternero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 49%, The Stiffs 51%.
ANFIELD LFC - The Stiffs 2:1