Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stiffs ANFIELD LFC
SUTer -RW Tactiek cork
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 59.8
good Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bochinsky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Mirea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Amborsi neemt vlug de vrije trap. Talbot kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - ANFIELD LFC 0:1

34e minuut.
Nasser passt de bal met de wreef. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hermans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Frątczak kopt de bal weg. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Macleod springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stiffs 57%, ANFIELD LFC 43%.
The Stiffs - ANFIELD LFC 0:1

47e minuut.
Valderrama passt de bal met de wreef. Daar is Bochinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochinsky met een sublieme pass. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Mirea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Maghiran passt de bal zonder na te denken. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod rent richting de bal. Talbot is nu in balbezit. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - ANFIELD LFC 0:2

56e minuut.
İlkateş is nu in balbezit. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maghiran de bal. Ternero is nu in balbezit. Ternero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - ANFIELD LFC 0:3

64e minuut.
Palmer onderschept slim de pass. Palmer speelt de bal door. Ilsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilsch schiet op doel. Kmetovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - ANFIELD LFC 1:3

68e minuut.
Frątczak rent richting de bal. Macleod onderschept slim de pass. Met opzet legt Palmer zijn tegenspeler op de grond. Palmer krijgt een gele kaart. Macleod is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valderrama komt bij de bal en schiet. Mirea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod maakt een afschuwelijke overtreding. Macleod krijgt een gele kaart.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araúz komt het veld opgelopen. Bình Nguyên komt het veld opgelopen. Pazura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilsch geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gyánó komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Amborsi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Macleod de bal. Frątczak onderschept slim de pass. Talbot onderschept slim de pass. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Mirea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Hermans kopt de bal weg. Daar is İlkateş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkateş met een sublieme pass. Ilsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilsch geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stiffs 46%, ANFIELD LFC 54%.
The Stiffs - ANFIELD LFC 1:3