Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Swamp Monsters ANFIELD LFC
3142 Tactiek cork
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 7
56.8 gemiddelde waardering 59.4
solide Schieten formidabel
solide Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Bochinsky geeft een hoge lob. Piacitelli heeft problemen om de bal te vangen. Talbot is nu in balbezit. Talbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 0:1

8e minuut.
Bekő probeert naar een medespeler te passen. Rice met een sublieme pass. Irwin kan de bal niet met de borst controleren. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Bottiglione verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Piacitelli de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bochinsky neemt de hoekschop. Bergkamp springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 0:2

16e minuut.
Rice controleert de bal met de borst. Talbot is nu in balbezit. Talbot passt de bal in één keer door. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Jelves geeft de bal voor. Maghiran verovert de bal door een tackle van achteren. Ings geeft de bal voor. Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek schiet op doel. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bottiglione niet meer kan verder spelen. Williams komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Araúz is nu in balbezit. Araúz passt de bal zonder na te denken. Czerwek rent richting de bal. Czerwek passt de bal met de wreef. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei geeft de bal voor. Talbot probeert naar een medespeler te passen. Rice probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bergkamp is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bochinsky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bergkamp krijgt zijn hoofd ertegen. Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Piacitelli passt de bal zonder na te denken. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Williams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bekő bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek onderschept slim de pass. Czerwek geeft de bal voor. Daar is Bergkamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Talbot rent richting de bal. Talbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 0:3

44e minuut.
Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal met de wreef. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 59%, ANFIELD LFC 41%.
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 0:3

47e minuut.
Czerwek is nu in balbezit. Czerwek geeft een hoge lob. Piacitelli heeft problemen om de bal te vangen. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel. Williams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talbot rent richting de bal. Talbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 0:4

49e minuut.
Maghiran speelt de bal door. Bochinsky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ings. Ings krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot is nu in balbezit. Bergkamp rent richting de bal. Talbot rent richting de bal. Talbot schiet op doel. Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inworp. Hubert komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Jelves passt de bal met de wreef. Basta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basta passt de bal zonder na te denken. Ings rent richting de bal. Ings geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Talbot stond buitenspel. Macleod komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Agăfiţei rent richting de bal. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp kan de bal niet met de borst controleren. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Williams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 0:5

73e minuut.
Nasser controleert de bal met de borst. Örnek rent richting de bal. Valderrama begaat een overtreding. Valderrama krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Vierziger verovert de bal door een tackle van achteren. Irwin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czerwek. Czerwek krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bekő kopt de bal weg. Örnek is nu in balbezit. Valderrama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valderrama krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Bergkamp controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ferguson komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky passt de bal in één keer door. Macleod heeft problemen om de bal te vangen. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 0:6

87e minuut.
Ferguson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 46%, ANFIELD LFC 54%.
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 0:6