Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-27 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC The Swamp Monsters
cork Tactiek Yoof
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 57.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Valderrama passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amborsi de bal. Amborsi passt de bal met de wreef. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot schiet op doel. Vestervig bokst de bal weg.

12e minuut.
Maghiran geeft een hoge lob. Coady rent richting de bal. Coady geeft de bal voor. Daar is Bergkamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Vestervig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
İzalmaz passt de bal zonder na te denken. Daar is Örnek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valderrama is nu in balbezit. Örnek verovert de bal door een tackle van achteren. Örnek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Rice is nu in balbezit. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Bochinsky geeft de bal voor. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekő begaat een overtreding. Talbot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bergkamp neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vestervig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 51%, The Swamp Monsters 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - The Swamp Monsters 0:0

60e minuut.
Inworp. Xiuyuan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Endrődi geeft de bal voor. Bergkamp kopt de bal weg. Talbot rent richting de bal. Talbot draait met de bal, schiet en ... Vestervig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - The Swamp Monsters 1:0

75e minuut.
Məmmədoğlu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bekő passt de bal in één keer door. Basta rent richting de bal. Basta passt de bal met de wreef. Bekő bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekő haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 56%, The Swamp Monsters 44%.
ANFIELD LFC - The Swamp Monsters 1:0