Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-09 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 38102
ANFIELD LFC CanOnlyGetBetter
cork Tactiek 433
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 58.8
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. McMahon met een sublieme pass. Bezděkovský is nu in balbezit. Bezděkovský geeft een lange en hoge pass. Talbot maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CanOnlyGetBetter 1:0

21e minuut.
Vierziger met een sublieme pass. Bezděkovský heeft problemen om de bal te vangen. Bezděkovský passt de bal met de wreef. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Richter heeft problemen om de bal te vangen. Mardesich rent richting de bal. Vierziger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vierziger krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Nasser onderschept slim de pass. Nasser passt de bal in één keer door. McMahon is nu in balbezit. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Araúz met een sublieme pass. Severino met een sublieme pass. Bereményi met een sublieme pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Richter kopt de bal weg. Vierziger is nu in balbezit. Vierziger passt de bal met de wreef. Talbot is nu in balbezit. Talbot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 41%, CanOnlyGetBetter 59%.
ANFIELD LFC - CanOnlyGetBetter 1:0

61e minuut.
Doeltrap. Macleod komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bezděkovský kopt de bal weg. Inworp. Francesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ geeft een lange en hoge pass. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bezděkovský onderschept slim de pass. Bezděkovský met een sublieme pass. Bereményi is nu in balbezit. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Nasser speelt de bal door. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz passt de bal in één keer door. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Bowen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Mardesich bereikt de bal nog maar net als eerste. Brazil rent richting de bal. Bình Nguyên tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bình Nguyên krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Butler passt de bal in één keer door. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezděkovský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bezděkovský krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 39%, CanOnlyGetBetter 61%.
ANFIELD LFC - CanOnlyGetBetter 1:0