Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millwall 1988 ANFIELD LFC
I.G Tactiek cork
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 57.7
good Schieten formidable
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Le-Saux bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz onderschept slim de pass. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mihart met een sublieme pass. Maghiran kopt de bal weg. Bochinsky met een sublieme pass. Talbot rent richting de bal. Talbot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nasser geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anderton met een snelle inworp. Le-Saux geeft een hoge lob. Lee springt en kopt de bal. Postoacă bokst de bal weg.

22e minuut.
Valderrama geeft een lange en hoge pass. Lennon kopt de bal weg. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Macleod met een sublieme pass. Czerwek rent richting de bal. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Talbot maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall 1988 - ANFIELD LFC 0:1

41e minuut.
Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky met een sublieme pass. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot onderschept slim de pass. Talbot schiet op doel. Mihart bokst de bal weg.

42e minuut.
Araúz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Czerwek passt de bal zonder na te denken. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot passt de bal zonder na te denken. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Mihart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 1988 59%, ANFIELD LFC 41%.
Millwall 1988 - ANFIELD LFC 0:1

51e minuut.
Bochinsky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz geeft een lange en hoge pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz passt de bal in één keer door. Pooley rent richting de bal. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Mihart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Macleod rent richting de bal. Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Macleod krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham rent richting de bal. Macleod onderschept slim de pass. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall 1988 - ANFIELD LFC 0:2

69e minuut.
Maghiran passt de bal zonder na te denken. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky met een sublieme pass. Talbot is nu in balbezit. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall 1988 - ANFIELD LFC 0:3

70e minuut.
Bergkamp komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bochinsky is nu in balbezit. Crouch met een sublieme pass. Pooley rent richting de bal. Bergkamp onderschept slim de pass. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall 1988 - ANFIELD LFC 0:4

72e minuut.
Pope passt de bal met de wreef. Parker rent richting de bal. Parker passt de bal zonder na te denken. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bình Nguyên komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwek passt de bal in één keer door. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Doeltrap. Manolov komt het veld opgelopen. Gyánó komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Araúz is nu in balbezit. Araúz geeft een hoge lob. Abraham heeft problemen om de bal te vangen. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 1988 66%, ANFIELD LFC 34%.
Millwall 1988 - ANFIELD LFC 0:4