Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-13 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Beer Is Not An Excuse
cork Tactiek 541
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 55.1
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Sharpe rent richting de bal. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod passt de bal in één keer door. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Beer Is Not An Excuse 1:0

4e minuut.
Macleod rent richting de bal. Macleod passt de bal in één keer door. Daar is Talbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talbot schiet op doel. Merson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Beer Is Not An Excuse 2:0

8e minuut.
Burrows geeft een hoge lob. Maghiran geeft een lange en hoge pass. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Merson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Beer Is Not An Excuse 3:0

10e minuut.
Bochinsky passt de bal zonder na te denken. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek passt de bal met de wreef. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Merson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araúz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwek geeft een hoge lob. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bochinsky zal de hoekschop nemen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot schiet op doel. Merson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Beer Is Not An Excuse 4:0

28e minuut.
Araúz is nu in balbezit. Araúz met een sublieme pass. Macleod heeft problemen om de bal te vangen. Macleod passt de bal in één keer door. Talbot rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Beer Is Not An Excuse 5:0

31e minuut.
Commons rent richting de bal. Commons passt de bal zonder na te denken. Huckerby rent richting de bal. Begazo rent richting de bal. Begazo draait met de bal, schiet en ... Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Merson rent richting de bal. Talbot onderschept slim de pass. Fisher onderschept slim de pass. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Beer Is Not An Excuse 6:0

35e minuut.
Vierziger passt de bal in één keer door. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek passt de bal met de wreef. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Talbot kopt de bal weg. Bochinsky is nu in balbezit. Huckerby schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Huckerby krijgt een gele kaart. Bochinsky raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Fisher rent richting de bal. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod passt de bal zonder na te denken. Talbot is nu in balbezit. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Merson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 38%, Beer Is Not An Excuse 62%.
ANFIELD LFC - Beer Is Not An Excuse 6:0

50e minuut.
Konkol geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araúz met de inworp. Bochinsky geeft de bal voor. Talbot krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Commons rent richting de bal. Valderrama onderschept slim de pass. Valderrama geeft de bal voor. Talbot is nu in balbezit. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Merson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Bochinsky passt de bal in één keer door. Talbot is nu in balbezit. Met opzet legt Sharpe zijn tegenspeler op de grond. Sharpe krijgt een gele kaart. Talbot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Araúz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Beer Is Not An Excuse 7:0

74e minuut.
Konkol probeert de bal aan de voet te houden. Burrows probeert naar een medespeler te passen. Commons rent richting de bal. Commons geeft een hoge lob. Begazo springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Begazo stond buitenspel. Gyánó komt het veld opgelopen. Bình Nguyên komt het veld opgelopen. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen. Bergkamp komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Doeltrap. Stefani komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Burrows speelt de bal door. Charlton is nu in balbezit. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klungelig pakt Commons de bal. Gyánó onderschept slim de pass. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft een hoge lob. Bergkamp maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Keane verovert de bal door een tackle van achteren. Keane probeert naar een medespeler te passen. Huckerby is nu in balbezit. Huckerby schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bình Nguyên de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 42%, Beer Is Not An Excuse 58%.
ANFIELD LFC - Beer Is Not An Excuse 7:0