Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-06 21:22
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 31541
ANFIELD LFC WellingUnited
cork Tactiek 442
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 50.3
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Bergkamp onderschept slim de pass. Macleod is nu in balbezit. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Asia speelt de bal door. Bihun is nu in balbezit. Valderrama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bihun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Visconde de Taunay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Czerwek geeft de bal voor. Macleod kopt de bal weg. Gilardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Telejko bokst de bal weg.

18e minuut.
Visconde de Taunay geeft een hoge lob. Araúz kopt de bal weg. Visconde de Taunay bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Czerwek speelt de bal door. Macleod is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Giménez ... Strafschop! Giménez krijgt een gele kaart. Macleod raakt geblesseerd tijdens het duel. Bergkamp neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - WellingUnited 1:0

21e minuut.
Visconde de Taunay met de inworp. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp geeft de bal voor. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal. Telejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod passt de bal in één keer door. Giménez is nu in balbezit. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp schiet op doel. Telejko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - WellingUnited 2:0

25e minuut.
Jonasson speelt de bal door. Araúz is nu in balbezit. Araúz passt de bal zonder na te denken. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel. Telejko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Daar is Valderrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Inworp. Maghiran met een snelle inworp. Bochinsky heeft problemen om de bal te vangen. Bochinsky geeft de bal voor. Bergkamp krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Asia bereikt de bal nog maar net als eerste. Asia geeft de bal voor. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Lineker met een sublieme pass. Araúz geeft de bal voor. Bergkamp rent richting de bal. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp met een sublieme pass. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Giménez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Telejko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 41%, WellingUnited 59%.
ANFIELD LFC - WellingUnited 2:0

56e minuut.
Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky met een sublieme pass. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - WellingUnited 3:0

65e minuut.
Giménez trapt de bal weg van het doel. Bochinsky geeft een hoge lob. Macleod kopt de bal weg. Gilardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bergkamp is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - WellingUnited 4:0

68e minuut.
Giménez geeft een lange en hoge pass. Izzet is nu in balbezit. Valderrama onderschept slim de pass. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Bergkamp krijgt zijn hoofd ertegen. Telejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Araúz onderschept slim de pass. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Czerwek speelt de bal door. Klungelig pakt Macleod de bal. Macleod schiet op doel. Paal! De bal rolt over de achterlijn. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen. Bình Nguyên komt het veld opgelopen. Talbot komt het veld opgelopen. Gyánó komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Giménez passt de bal in één keer door. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp passt de bal zonder na te denken. Talbot rent richting de bal. Talbot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Czerwek rent richting de bal. Czerwek speelt de bal door. Talbot speelt de bal door. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefani komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Giménez de bal onder controle te krijgen. Gilardo verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Məmmədoğlu zal de hoekschop nemen. Bergkamp springt en kopt de bal. Telejko bokst de bal weg. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - WellingUnited 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 21%, WellingUnited 79%.
ANFIELD LFC - WellingUnited 5:0