Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-30 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 27786
ANFIELD LFC F.C Warta Zawiercie
cork Tactiek 4-4-2A
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 42.3
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Bergkamp rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marcyjański. Bergkamp raakt geblesseerd tijdens het duel. Araúz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Macleod springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Daar is Czerwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwek speelt de bal door. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Babuer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Macleod probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stones is nu in balbezit. Stones geeft een hoge lob. Araúz geeft een hoge lob. Bergkamp krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bergkamp onderschept slim de pass. Bergkamp met een sublieme pass. León rent richting de bal. Macleod onderschept slim de pass. Macleod draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. Bergkamp is nu in balbezit. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel. Babuer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... Babuer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. León onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - F.C Warta Zawiercie 1:0

18e minuut.
Czerwek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stones de bal. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Babuer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - F.C Warta Zawiercie 2:0

29e minuut.
Bergkamp is nu in balbezit. Marcyjański verovert de bal door een tackle van achteren. Marcyjański passt de bal zonder na te denken. Kane is nu in balbezit. Kane geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Araúz onderschept slim de pass. Araúz met een sublieme pass. Czerwek geeft de bal voor. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Babuer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Araúz met een sublieme pass. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky passt de bal in één keer door. Daar is Macleod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Araúz passt de bal met de wreef. Bochinsky met een sublieme pass. Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cseri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bergkamp kopt de bal weg. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - F.C Warta Zawiercie 3:0

36e minuut.
Stones kopt de bal weg. Cseri probeert de bal met de borst te controleren. Czerwek onderschept slim de pass. Czerwek geeft een hoge lob. Bergkamp maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Czerwek geeft een hoge lob. Macleod kopt de bal weg. Stones heeft problemen om de bal te vangen. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp passt de bal in één keer door. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Babuer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Araúz speelt de bal door. Czerwek met een sublieme pass. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Macleod de bal. Macleod schiet op doel. Babuer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Araúz is nu in balbezit. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 29%, F.C Warta Zawiercie 71%.
ANFIELD LFC - F.C Warta Zawiercie 3:0

46e minuut.
Bergkamp is nu in balbezit. León onderschept slim de pass. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky geeft een hoge lob. Babuer bokst de bal weg. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - F.C Warta Zawiercie 4:0

52e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. Klungelig pakt Bergkamp de bal. Bergkamp passt de bal met de wreef. Araúz geeft een lange en hoge pass. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen. Babuer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vierziger is nu in balbezit. Vierziger geeft een hoge lob. Macleod kopt de bal weg. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Araúz rent richting de bal. Araúz geeft een hoge lob. Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Babuer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - F.C Warta Zawiercie 5:0

58e minuut.
Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft een hoge lob. León heeft problemen om de bal te vangen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Grant is nu in balbezit. Czerwek onderschept slim de pass. Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Babuer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Trevisan is nu in balbezit. Trevisan geeft een lange en hoge pass. Bochinsky geeft de bal voor. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Czekański is nu in balbezit. Bochinsky onderschept slim de pass. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Inworp. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen. Bình Nguyên komt het veld opgelopen. Talbot komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Stones rent richting de bal. Stones geeft een hoge lob. Məmmədoğlu kopt de bal weg. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Czerwek verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Daar is Czekański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Czekański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Trevisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochinsky begaat een overtreding. Bochinsky krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek passt de bal met de wreef. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot draait met de bal, schiet en ... Babuer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - F.C Warta Zawiercie 6:0

81e minuut.
Czerwek onderschept slim de pass. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Talbot kopt de bal weg. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Babuer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Inworp. Gyánó komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Klungelig pakt Bergkamp de bal. Stones rent richting de bal. Talbot onderschept slim de pass. Talbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - F.C Warta Zawiercie 7:0

90e minuut.
Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan onderschept slim de pass. Trevisan passt de bal met de wreef. Romo Arangoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo Arangoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 34%, F.C Warta Zawiercie 66%.
ANFIELD LFC - F.C Warta Zawiercie 7:0