Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parsonage Square FC Shankly`s Select
3-1-3-2-1AT Tactiek 35223
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 64.2
solid Schieten incredible
adequate Passen excellent
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Bortoń speelt de bal door. Ull rent richting de bal. MacColl geeft een hoge lob. MacLehose bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLehose haalt uit met een fantastische trap. Kuder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt MacKechnie de bal. MacKechnie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parsonage Square FC - Shankly`s Select 0:1

11e minuut.
Hansen kopt de bal weg. Klungelig pakt Nikisz de bal. Nikisz met een sublieme pass. Ull bereikt de bal nog maar net als eerste. Ull haalt uit met een fantastische trap. MacSween bokst de bal weg.

12e minuut.
Pressley passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Waddell de bal. Vadeş is nu in balbezit. Waddell verovert de bal door een tackle van achteren. Waddell geeft de bal voor. Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacLehose is nu in balbezit. MacLehose haalt uit met een fantastische trap. Kuder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parsonage Square FC - Shankly`s Select 0:2

18e minuut.
Waddell geeft een lange en hoge pass. MacLehose rent richting de bal. Vernier met een sublieme pass. MacKechnie is nu in balbezit. MacKechnie schiet op doel. Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
MacMinn rent richting de bal. MacMinn passt de bal zonder na te denken. MacLehose rent richting de bal. MacLehose haalt uit met een fantastische trap. Kuder probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Parsonage Square FC - Shankly`s Select 0:3

25e minuut.
MacMinn geeft een lange en hoge pass. Tawesson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLehose onderschept slim de pass. MacLehose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parsonage Square FC - Shankly`s Select 0:4

26e minuut.
Vadeş passt de bal met de wreef. MacKechnie rent richting de bal. MacKechnie passt de bal in één keer door. MacLehose is nu in balbezit. MacLehose haalt uit met een fantastische trap. Kuder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
MacLehose kopt de bal weg. Tawesson probeert de bal aan de voet te houden. MacKechnie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKechnie draait met de bal, schiet en ... Tawesson probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
MacMinn rent richting de bal. MacMinn passt de bal in één keer door. MacLehose rent richting de bal. MacLehose haalt uit met een fantastische trap. Kuder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parsonage Square FC - Shankly`s Select 0:5

34e minuut.
Fraser geeft de bal voor. Daar is Vadeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLehose bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLehose haalt uit met een fantastische trap. Kuder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parsonage Square FC - Shankly`s Select 0:6

35e minuut.
Ermidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell passt de bal in één keer door. MacKechnie rent richting de bal. MacKechnie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Pressley rent richting de bal. Pressley passt de bal zonder na te denken. Waddell is nu in balbezit. Waddell geeft een lange en hoge pass. MacLehose maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vadeş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waddell met de inworp. Fraser is nu in balbezit. Fraser geeft de bal voor. Kuder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parsonage Square FC 78%, Shankly`s Select 22%.
Parsonage Square FC - Shankly`s Select 0:6

46e minuut.
Nikisz rent richting de bal. Inworp. Vadeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacKechnie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKechnie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuder probeert naar een medespeler te passen. MacLehose rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedra. MacLehose is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. MacLehose neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kuder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Waddell rent richting de bal. Waddell geeft een lange en hoge pass. MacLehose is nu in balbezit. MacLehose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parsonage Square FC - Shankly`s Select 0:7

55e minuut.
Vernier rent richting de bal. Vernier passt de bal zonder na te denken. MacLehose bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLehose draait met de bal, schiet en ... Kuder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parsonage Square FC - Shankly`s Select 0:8

63e minuut.
Vernier passt de bal met de wreef. Bortoń is nu in balbezit. Bortoń passt de bal in één keer door. Ull rent richting de bal. Ull haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Waddell passt de bal in één keer door. MacKechnie is nu in balbezit. Vernier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vernier krijgt een gele kaart. MacKechnie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fraser legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kuder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Ermidis verovert de bal door een tackle van achteren. Pressley verovert de bal door een tackle van achteren. Pressley met een sublieme pass. Fraser is nu in balbezit. Fraser haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Ermidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermidis geeft de bal voor. MacKechnie is nu in balbezit. MacKechnie schiet op doel. Kuder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parsonage Square FC - Shankly`s Select 0:9

75e minuut.
Vadeş probeert naar een medespeler te passen. MacKechnie is nu in balbezit. Ermidis is nu in balbezit. MacKechnie onderschept slim de pass. MacKechnie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacKechnie is nu in balbezit. MacKechnie geeft een lange en hoge pass. MacLehose bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLehose schiet op doel. Kuder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
MacColl passt de bal in één keer door. Daar is MacMinn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMinn probeert naar een medespeler te passen. MacLehose bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLehose haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Kuder met een harde bal richting middenveld. MacGorrie kopt de bal weg. MacLehose is nu in balbezit. MacLehose draait met de bal, schiet en ... Kuder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt MacLehose de bal. MacLehose schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacLehose is nu in balbezit. MacLehose draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pressley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waddell rent richting de bal. Waddell geeft een hoge lob. MacGorrie kopt de bal weg. Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
MacMinn kopt de bal weg. MacLehose is nu in balbezit. Vernier begaat een overtreding. Vernier krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parsonage Square FC 72%, Shankly`s Select 28%.
Parsonage Square FC - Shankly`s Select 0:9