Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Windy Heroes Southern Locomotive
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Boswell bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyness is nu in balbezit. Boswell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boswell schiet op doel. MacNiven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Southern Locomotive 0:1

8e minuut.
Wyness onderschept slim de pass. MacKindlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyness is nu in balbezit. Wyness schiet op doel. MacBaxter probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Arthur met de inworp. Wyness rent richting de bal. MacBaxter onderschept slim de pass. MacIntyre onderschept slim de pass. MacIntyre geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Southern Locomotive 0:2

19e minuut.
Smart rent richting de bal. Smart geeft een hoge lob. Aitcheson rent richting de bal. Aitcheson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
MacLea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Connolly. Wilson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wilson kan niet meer verder spelen. Binnie komt het veld opgelopen.

36e minuut.
MacIntyre met een sublieme pass. Everett rent richting de bal. MacVinish schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag MacVinish naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Heroes 64%, Southern Locomotive 36%.
Windy Heroes - Southern Locomotive 0:2

49e minuut.
Smart rent richting de bal. Arthur onderschept slim de pass. Arthur geeft een lange en hoge pass. Boswell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boswell draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Southern Locomotive 0:3

51e minuut.
Arthur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Landers komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Aitcheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aitcheson passt de bal zonder na te denken. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton probeert naar een medespeler te passen. Aitcheson rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cavanagh neemt de hoekschop. Binnie rent richting de bal. Aitcheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aitcheson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Southern Locomotive 1:3

59e minuut.
Binnie verovert de bal door een tackle van achteren. Binnie probeert naar een medespeler te passen. Aitcheson rent richting de bal. Aitcheson schiet op doel. MacKillop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Southern Locomotive 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Heroes 55%, Southern Locomotive 45%.
Windy Heroes - Southern Locomotive 2:3