Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost Borussia Kick and Rush
C180 Tactiek Standard
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 46.2
poor Schieten solid
average Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Chalupa onderschept slim de pass. Chalupa geeft een lange en hoge pass. Bils is nu in balbezit. Bils draait met de bal, schiet en ... Ziege werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Inworp. Weisweiler met de inworp. Dahnke rent richting de bal. Dahnke geeft een hoge lob. Hemmersbach maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

5e minuut.
Daar is Rabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabelo geeft de bal voor. Indias is nu in balbezit. Indias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Borussia Kick and Rush 0:1

15e minuut.
Kazanecki met een sublieme pass. Herczeg is nu in balbezit. Herczeg passt de bal met de wreef. Bils rent richting de bal. Bils schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Herczeg speelt de bal door. Kazanecki rent richting de bal. Kazanecki met een sublieme pass. Herczeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczeg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Borussia Kick and Rush 0:2

19e minuut.
Hemmersbach probeert naar een medespeler te passen. Blasehase probeert de bal met de borst te controleren. Kazanecki speelt de bal door. Bils rent richting de bal. Bils draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Borussia Kick and Rush 0:3

21e minuut.
Herczeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczeg passt de bal zonder na te denken. Edeltahlhammer is nu in balbezit. Bils verovert de bal door een tackle van achteren. Bils haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Borussia Kick and Rush 0:4

22e minuut.
Weisweiler is nu in balbezit. Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Roleder onderschept slim de pass. Freibier rent richting de bal. Freibier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Weisweiler kopt de bal weg. Daar is Zunge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indias bereikt de bal nog maar net als eerste. Indias draait met de bal, schiet en ... Ziege maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Borussia Kick and Rush 0:5

28e minuut.
Chalupa rent richting de bal. Chalupa geeft een hoge lob. Bils kopt de bal weg. Indias is nu in balbezit. Indias haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dahnke geeft een lange en hoge pass. Karasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Roleder probeert naar een medespeler te passen. Blasehase is nu in balbezit. Blasehase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Csabai met een harde bal richting middenveld. Herczeg met een sublieme pass. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils geeft een hoge lob. Kazanecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ziege verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 58%, Borussia Kick and Rush 42%.
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Borussia Kick and Rush 0:5

53e minuut.
Karasiewicz met een sublieme pass. Indias rent richting de bal. Indias passt de bal met de wreef. Bils rent richting de bal. Bils schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kazanecki passt de bal in één keer door. Bils is nu in balbezit. Bils passt de bal met de wreef. Daar is Herczeg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herczeg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Borussia Kick and Rush 0:6

61e minuut.
Herczeg geeft een hoge lob. Bils rent richting de bal. Bils passt de bal in één keer door. Indias rent richting de bal. Indias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chalupa onderschept slim de pass. Chalupa geeft een hoge lob. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils haalt uit met een fantastische trap. Ziege probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Borussia Kick and Rush 0:7

79e minuut.
Herczeg speelt de bal door. Zuckermandel rent richting de bal. Indias verovert de bal door een tackle van achteren. Indias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Borussia Kick and Rush 0:8

81e minuut.
Cuzuban geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wuttke met een snelle inworp. Hegermann rent richting de bal. Hegermann geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki geeft een lange en hoge pass. Daar is Zunge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 58%, Borussia Kick and Rush 42%.
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Borussia Kick and Rush 0:8