Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RC Starshooter Cedrus Libani
PIGNON Tactiek Bloc
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 38.5
very good Schieten good
very good Passen average
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Norac bereikt de bal nog maar net als eerste. Norac passt de bal zonder na te denken. Jaume probeert naar een medespeler te passen. Visentini rent richting de bal. Visentini haalt uit met een fantastische trap. Champion bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Champion niet meer kan verder spelen. Pištinjat komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Clarkson geeft de bal voor. Norac bereikt de bal nog maar net als eerste. Norac met een sublieme pass. Lindner is nu in balbezit. Lindner draait met de bal, schiet en ... Pištinjat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Doeltrap. Pištinjat met een harde bal richting middenveld. Foster kopt de bal weg. Lindner is nu in balbezit. Lindner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Norac probeert naar een medespeler te passen. Visentini is nu in balbezit. Visentini passt de bal met de wreef. Daar is Lindner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindner schiet op doel. Pištinjat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - Cedrus Libani 1:0

18e minuut.
Sobacki geeft een lange en hoge pass. Norac probeert de bal aan de voet te houden. Norac passt de bal in één keer door. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Shishkin geeft een hoge lob. Koyam is nu in balbezit. Koyam geeft een hoge lob. Visentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Visentini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bessone probeert naar een medespeler te passen. Foster speelt de bal door. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - Cedrus Libani 2:0

36e minuut.
Bessone probeert naar een medespeler te passen. Visentini rent richting de bal. Visentini passt de bal in één keer door. Lindner is nu in balbezit. Lindner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Norac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milner bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foster krijgt een gele kaart. Milner roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Milner kan niet meer verder spelen. Gugginger komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Jaume probeert naar een medespeler te passen. Norac met een sublieme pass. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner schiet op doel. Pištinjat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Visentini is nu in balbezit. Visentini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - Cedrus Libani 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Starshooter 23%, Cedrus Libani 77%.
RC Starshooter - Cedrus Libani 3:0

48e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster geeft de bal voor. Daar is Cinpoeru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindner rent richting de bal. Lindner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - Cedrus Libani 4:0

50e minuut.
Norac is nu in balbezit. Norac probeert naar een medespeler te passen. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner schiet op doel. Pištinjat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - Cedrus Libani 5:0

55e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster met een sublieme pass. Lindner rent richting de bal. Lindner haalt uit met een fantastische trap. Pištinjat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - Cedrus Libani 6:0

62e minuut.
Clarkson passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Bessone de bal onder controle te krijgen. Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingard schiet op doel. Calaciura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - Cedrus Libani 6:1

65e minuut.
Doeltrap. Stăvaru komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Çığırtkan is nu in balbezit. Norac verovert de bal door een tackle van achteren. Norac probeert naar een medespeler te passen. Jaume rent richting de bal. Jaume schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sifontes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindner is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - Cedrus Libani 7:1

71e minuut.
Clarkson is nu in balbezit. Bessone geeft een hoge lob. Sifontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner onderschept slim de pass. Lindner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Koyam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burdisso komt het veld opgelopen. Jaume met een snelle inworp. Visentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Visentini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Simányi met een sublieme pass. Jaume speelt de bal door. Visentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Visentini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Talyani de bal. Jaume rent richting de bal. Talyani maakt een afschuwelijke overtreding. Jaume wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bessone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lindner maakt een snoekduik en kopt de bal. Pištinjat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - Cedrus Libani 8:1

83e minuut.
Talyani geeft een hoge lob. Lingard rent richting de bal. Foster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foster krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Stăvaru geeft een hoge lob. Norac bereikt de bal nog maar net als eerste. Norac geeft een lange en hoge pass. Visentini rent richting de bal. Visentini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - Cedrus Libani 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Starshooter 31%, Cedrus Libani 69%.
RC Starshooter - Cedrus Libani 9:1