Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Ariete 2010 Struttura Allegra
Tiki-Tiki2 Tactiek Iviiiiii
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
44.7 gemiddelde waardering 42.5
solid Schieten adequate
average Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Gaudio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ayuso met een snelle inworp. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel. Mouche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Czyż verovert de bal door een tackle van achteren. Czyż probeert naar een medespeler te passen. Hadžiabdić met een sublieme pass. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stoppini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayuso verovert de bal door een tackle van achteren. Ayuso probeert naar een medespeler te passen. Kąkol is nu in balbezit. Kąkol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Osial rent richting de bal. Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk speelt de bal door. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Branković onderschept slim de pass. Favre-Mossier rent richting de bal. Alayes begaat een overtreding. Favre-Mossier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stoppini wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Oskierko probeert de bal aan de voet te houden. Stoppini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oskierko. Oskierko krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Pastor speelt de bal door. Alayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayes geeft een lange en hoge pass. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ayuso met een snelle inworp. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Stoppini passt de bal in één keer door. Postiglione bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayuso. Ayuso krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Oskierko is nu in balbezit. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Osial verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Czyż speelt de bal door. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez passt de bal in één keer door. Oskierko rent richting de bal. Oskierko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 29%, Struttura Allegra 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Atletico Ariete 2010 - Struttura Allegra 0:0

48e minuut.
Buitenspel voor Favre-Mossier. Goede buitenspelval van de verdediging. Pastor neemt vlug de vrije trap. Gaudio probeert de bal met de borst te controleren. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kąkol is nu in balbezit. Hadžiabdić is nu in balbezit. Sneider begaat een overtreding. Sneider krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Osial geeft de bal voor. Favre-Mossier rent richting de bal. Pastor begaat een overtreding. Pastor krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Czyż speelt de bal door. Ayuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayuso passt de bal zonder na te denken. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ascani is nu in balbezit. Alayes onderschept slim de pass. Alayes passt de bal zonder na te denken. Oskierko rent richting de bal. Oskierko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 23%, Struttura Allegra 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Atletico Ariete 2010 - Struttura Allegra 0:0