Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kultsue FC Citizens
o442 Tactiek TexMexD1
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 55.5
solid Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Daar is Dunka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Jackiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Tanhuanpää met de inworp. Vedentaka probeert naar een medespeler te passen. Patraulea speelt de bal door. Dunka is nu in balbezit. Dunka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tanhuanpää probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sonck de bal. Sonck speelt de bal door. Daar is Dunka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunka draait met de bal, schiet en ... Jackiewicz bokst de bal weg.

23e minuut.
Vuohikangas speelt de bal door. Dunka rent richting de bal. Dziadur verovert de bal door een tackle van achteren. Sonck onderschept slim de pass. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Citizens 0:1

31e minuut.
Sonck rent richting de bal. Sonck probeert naar een medespeler te passen. Tanhuanpää rent richting de bal. Dunka is nu in balbezit. Dunka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Citizens 0:2

37e minuut.
Sperber speelt de bal door. Daar is Dunka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunka met een sublieme pass. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rajasalmi probeert de bal met de borst te controleren. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Citizens 0:3

42e minuut.
Semaver raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peura komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Tanhuanpää passt de bal met de wreef. Vuohikangas is nu in balbezit. Vuohikangas speelt de bal door. Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka draait met de bal, schiet en ... Jackiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Collura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Murtola de bal. Dunka rent richting de bal. Dunka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kultsue 81%, FC Citizens 19%.
fc kultsue - FC Citizens 0:3

49e minuut.
Vedentaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanpää rent richting de bal. Tanhuanpää met een sublieme pass. Dunka is nu in balbezit. Dunka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sonck rent richting de bal. Saviniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck verovert de bal door een tackle van achteren. Dunka is nu in balbezit. Dunka draait met de bal, schiet en ... Jackiewicz bokst de bal weg.

57e minuut.
Vedentaka kopt de bal weg. Sonck is nu in balbezit. Dunka rent richting de bal. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Jackiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Tanhuanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka is nu in balbezit. Saviniemi begaat een overtreding. Saviniemi krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Vuohikangas speelt de bal door. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirkkanen. Pirkkanen krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Tanhuanpää passt de bal in één keer door. Vedentaka heeft problemen om de bal te vangen. Tanhuanpää met een sublieme pass. Dunka rent richting de bal. Dunka schiet op doel. Jackiewicz bokst de bal weg.

74e minuut.
Sonck passt de bal zonder na te denken. Dunka is nu in balbezit. Saviniemi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dunka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dunka neemt de penalty, wat een uithaal! Jackiewicz bokst de bal weg.

75e minuut.
Jackiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sobbe kopt de bal weg. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka is nu in balbezit. Dunka schiet op doel. Jackiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Tanhuanpää is nu in balbezit. Tanhuanpää probeert naar een medespeler te passen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Citizens 0:4

79e minuut.
Daar is Somersalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuohikangas verovert de bal door een tackle van achteren. Vuohikangas passt de bal zonder na te denken. Dunka is nu in balbezit. Dunka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Peura kopt de bal weg. Tanhuanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanpää geeft de bal voor. Dunka is nu in balbezit. Dunka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Daar is Tanhuanpää, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanhuanpää passt de bal met de wreef. Dunka rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vuohikangas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jackiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dunka is nu in balbezit. Dunka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Citizens 0:5

87e minuut.
Daar is Peura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunka verovert de bal door een tackle van achteren. Dunka passt de bal met de wreef. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kultsue 86%, FC Citizens 14%.
fc kultsue - FC Citizens 0:5