Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urunal FC San Reyes Canelones
aguanteluru Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 21.7
solid Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Doeltrap. Vilche trapt de bal weg. Þorbjörnsson kopt de bal weg. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Florian geeft de bal voor. Herbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro rent richting de bal. Dallari rent richting de bal. Dallari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Þorbjörnsson is nu in balbezit. Dallari rent richting de bal. Dallari speelt de bal door. Pipoqueiro is nu in balbezit. Pipoqueiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Þorbjörnsson geeft een hoge lob. Florian rent richting de bal. Florian passt de bal zonder na te denken. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - San Reyes Canelones 1:0

21e minuut.
Gruszecki geeft een hoge lob. De Martini heeft problemen om de bal te vangen. Þorbjörnsson is nu in balbezit. Þorbjörnsson schiet op doel. Vilche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - San Reyes Canelones 2:0

24e minuut.
Gruszecki rent richting de bal. Gruszecki probeert naar een medespeler te passen. Dallari bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallari draait met de bal, schiet en ... Ledezma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - San Reyes Canelones 3:0

28e minuut.
Bidegain onderschept slim de pass. Bidegain speelt de bal door. Florian speelt de bal door. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro draait met de bal, schiet en ... Vilche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - San Reyes Canelones 4:0

35e minuut.
Þorbjörnsson is nu in balbezit. Þorbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Pipoqueiro is nu in balbezit. Pipoqueiro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Florian de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Vilche probeert wanhopig de bal te grijpen. Florian rent richting de bal. Florian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - San Reyes Canelones 5:0

43e minuut.
Pipoqueiro passt de bal met de wreef. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallari rent richting de bal. Pipoqueiro is nu in balbezit. Pipoqueiro draait met de bal, schiet en ... Vilche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Florian is nu in balbezit. Florian haalt uit met een fantastische trap. Vilche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - San Reyes Canelones 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 17%, San Reyes Canelones 83%.
Urunal FC - San Reyes Canelones 6:0

47e minuut.
Bidegain verovert de bal door een tackle van achteren. Bidegain passt de bal zonder na te denken. Coro is nu in balbezit. Herbut onderschept slim de pass. Herbut haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Galván de bal. Florian rent richting de bal. Florian haalt uit met een fantastische trap. Vilche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorbjörnsson geeft een hoge lob. Pipoqueiro is nu in balbezit. Pipoqueiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Þorbjörnsson rent richting de bal. Þorbjörnsson passt de bal zonder na te denken. Galván is nu in balbezit. Pipoqueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pipoqueiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - San Reyes Canelones 7:0

56e minuut.
Daar is Pipoqueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipoqueiro passt de bal in één keer door. De Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian onderschept slim de pass. Florian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - San Reyes Canelones 8:0

58e minuut.
El Khalifa kopt de bal weg. Þorbjörnsson rent richting de bal. De Martini maakt een afschuwelijke overtreding. De Martini krijgt een gele kaart. Þorbjörnsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Þorbjörnsson met een snel genomen vrije trap. Pipoqueiro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ilică verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villegas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pipoqueiro kopt de bal weg. Dallari rent richting de bal. Dallari passt de bal in één keer door. Florian rent richting de bal. Florian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vilche bokst de bal weg.

74e minuut.
Gruszecki is nu in balbezit. Gruszecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Coro de bal. Pipoqueiro is nu in balbezit. Pipoqueiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - San Reyes Canelones 9:0

79e minuut.
Florian kopt de bal weg. Daar is Coro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruszecki probeert naar een medespeler te passen. Dallari bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Þorbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallari onderschept slim de pass. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ... Vilche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Dallari onderschept slim de pass. Dallari geeft een hoge lob. Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Þorbjörnsson onderschept slim de pass. Þorbjörnsson speelt de bal door. Galván rent richting de bal. Pipoqueiro onderschept slim de pass. Pipoqueiro schiet op doel. Vilche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - San Reyes Canelones 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 22%, San Reyes Canelones 78%.
Urunal FC - San Reyes Canelones 10:0