Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudar Vrdnik Kucke sa Medaka
taktika 1-3 Tactiek 3 igraca u polju
41% Balbezit 59%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 46.1
poor Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Vujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujić passt de bal in één keer door. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gorić de bal onder controle te krijgen. Rnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Vujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujić probeert naar een medespeler te passen. Gorić rent richting de bal. Mirosavljević onderschept slim de pass. Mirosavljević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mulero Villena met een snelle inworp. Predić probeert naar een medespeler te passen. Đuričko is nu in balbezit. Mulero Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulero Villena haalt uit met een fantastische trap. Rnić bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mulero Villena is nu in balbezit. Mulero Villena speelt de bal door. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - Kucke sa Medaka 0:1

24e minuut.
Gorić controleert de bal met de borst. Gorić geeft de bal voor. Mulero Villena probeert naar een medespeler te passen. Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas haalt uit met een fantastische trap. Rnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas schiet op doel. Rnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Rnić trapt de bal weg van het doel. Mulero Villena speelt de bal door. Daar is Zeligmanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeligmanas schiet op doel. Rnić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - Kucke sa Medaka 0:2

34e minuut.
Antonić speelt de bal door. Rieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieder geeft de bal voor. Mulero Villena rent richting de bal. Mulero Villena draait met de bal, schiet en ... Rnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Vrdnik 67%, Kucke sa Medaka 33%.
Rudar Vrdnik - Kucke sa Medaka 0:2

50e minuut.
Mulero Villena verovert de bal door een tackle van achteren. Mulero Villena probeert naar een medespeler te passen. Lubbers rent richting de bal. Lubbers draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Mudrinić komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Predić passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Mulero Villena de bal onder controle te krijgen. Gorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulero Villena verovert de bal door een tackle van achteren. Mulero Villena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vujić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karić rent richting de bal. Karić haalt uit met een fantastische trap. Rieder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - Kucke sa Medaka 1:2

70e minuut.
Mulero Villena kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vujić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karić rent richting de bal. Karić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mulero Villena probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mirosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusovac met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vujić zal de hoekschop nemen. Rieder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vujić met de inworp. Karić is nu in balbezit. Kakas onderschept slim de pass. Kakas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Vrdnik 44%, Kucke sa Medaka 56%.
Rudar Vrdnik - Kucke sa Medaka 1:2