Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube Atlético Piracicaba lindeza
W 3-4-3 Tactiek defesa
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 40.4
solid Schieten average
very good Passen good
very good Verdedigen average


7e minuut.
Shuanglong passt de bal zonder na te denken. Craioveanu rent richting de bal. Freitas begaat een overtreding. Freitas krijgt een gele kaart. Craioveanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stepanović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olteanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Vital kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Possobom maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Faguian de bal. Ribas is nu in balbezit. Ribas schiet op doel. Vilhegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Piracicaba - lindeza 1:0

11e minuut.
Pulcino passt de bal met de wreef. Possobom is nu in balbezit. Possobom passt de bal met de wreef. Ribas rent richting de bal. Ribas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Pulcino onderschept slim de pass. da Vila verovert de bal door een tackle van achteren. da Vila passt de bal in één keer door. Ribas is nu in balbezit. Ribas draait met de bal, schiet en ... Vilhegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bobor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribas onderschept slim de pass. Ribas schiet op doel. Vilhegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Piracicaba - lindeza 2:0

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vilhegas niet meer kan verder spelen. Štetka komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom passt de bal zonder na te denken. Ribas is nu in balbezit. Ribas haalt uit met een fantastische trap. Štetka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Piracicaba - lindeza 3:0

20e minuut.
Heichatureo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tajner komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Ribas verovert de bal door een tackle van achteren. Ribas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bobor de bal. Ribas onderschept slim de pass. Ribas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tajner rent richting de bal. Tajner geeft een hoge lob. Faguian probeert naar een medespeler te passen. Falcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Craioveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tajner rent richting de bal. Barlettai onderschept slim de pass. Barlettai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jurado Molina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Vila is nu in balbezit. da Vila passt de bal met de wreef. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Piracicaba - lindeza 4:0

42e minuut.
Possobom passt de bal met de wreef. Bobor is nu in balbezit. Bobor geeft een lange en hoge pass. Ribas rent richting de bal. Ribas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Piracicaba 37%, lindeza 63%.
Clube Atlético Piracicaba - lindeza 4:0

47e minuut.
Daar is Olteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freitas is nu in balbezit. Olteanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olteanu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

49e minuut.
Freitas met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stepanović met een snelle inworp. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Barlettai heeft problemen om de bal te vangen. Terekhin speelt de bal door. da Vila probeert naar een medespeler te passen. Falcão is nu in balbezit. Falcão geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Vanenurm met de inworp. da Vila geeft een hoge lob. Daar is Ribas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Piracicaba - lindeza 5:0

64e minuut.
Stepanović rent richting de bal. Ribas rent richting de bal. Ribas probeert naar een medespeler te passen. da Vila rent richting de bal. da Vila schiet op doel. Štetka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
da Vila passt de bal met de wreef. Tajner is nu in balbezit. Tajner geeft een hoge lob. Ribas rent richting de bal. Ribas draait met de bal, schiet en ... Štetka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Tajner probeert naar een medespeler te passen. Vanenurm met een sublieme pass. Faguian is nu in balbezit. Ribas onderschept slim de pass. Ribas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pulcino rent richting de bal. Ribas verovert de bal door een tackle van achteren. Ribas passt de bal zonder na te denken. Falcão is nu in balbezit. Falcão haalt uit met een fantastische trap. Štetka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Vanenurm is nu in balbezit. Vanenurm geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jurado Molina de bal. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas schiet op doel. Štetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Piracicaba - lindeza 6:0

77e minuut.
Falcão kopt de bal weg. Klungelig pakt da Vila de bal. Ribas is nu in balbezit. da Vila is nu in balbezit. da Vila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Falcão geeft een lange en hoge pass. Barlettai bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila verovert de bal door een tackle van achteren. da Vila geeft de bal voor. Ribas springt en kopt de bal. Štetka bokst de bal weg. Faguian is nu in balbezit. Ribas verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Piracicaba - lindeza 7:0

83e minuut.
Tajner is nu in balbezit. Tajner geeft de bal voor. Jurado Molina is nu in balbezit. Ribas verovert de bal door een tackle van achteren. Ribas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Piracicaba 36%, lindeza 64%.
Clube Atlético Piracicaba - lindeza 7:0