Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
666 All Stars lindeza
343 adaptado Tactiek defesa
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 41.4
very good Schieten adequate
average Passen good
good Verdedigen weak


2e minuut.
Shuanglong met een sublieme pass. Hiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiller met een sublieme pass. Barlettai is nu in balbezit. Barlettai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - lindeza 0:1

8e minuut.
Shuanglong kopt de bal weg. Barlettai is nu in balbezit. Trọng Trí bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlettai verovert de bal door een tackle van achteren. Barlettai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Stepanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala onderschept slim de pass. Tomala passt de bal met de wreef. Kapidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapidžić draait met de bal, schiet en ... Štetka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Jurado Molina speelt de bal door. Hiller is nu in balbezit. Hiller probeert naar een medespeler te passen. Kaplár is nu in balbezit. Kaplár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu speelt de bal door. Kaplár rent richting de bal. Kaplár draait met de bal, schiet en ... Basso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hoàng Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Shuanglong zijn tegenspeler op de grond. Hoàng Quốc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng Quốc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bobor kopt de bal weg. Daar is Faguian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapidžić is nu in balbezit. Kapidžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
666 All Stars - lindeza 1:1

31e minuut.
Bondesgaard met een sublieme pass. Kapidžić rent richting de bal. Kapidžić passt de bal in één keer door. Tomala is nu in balbezit. Tomala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štetka met een sublieme pass. Kaplár kopt de bal weg. Barlettai is nu in balbezit. Barlettai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Craioveanu rent richting de bal. Inworp. Craioveanu met een snelle inworp. Daar is Barlettai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlettai geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 666 All Stars 72%, lindeza 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
666 All Stars - lindeza 1:1

47e minuut.
Pulcino geeft een hoge lob. Basso is nu in balbezit. Basso passt de bal met de wreef. Kapidžić is nu in balbezit. Kapidžić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - lindeza 2:1

51e minuut.
Bondesgaard is nu in balbezit. Barlettai onderschept slim de pass. Barlettai passt de bal zonder na te denken. Kaplár rent richting de bal. Kaplár schiet op doel. Muscă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
666 All Stars - lindeza 2:2

55e minuut.
Tzelepis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzelepis met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Lantos de bal onder controle te krijgen. Barlettai is nu in balbezit. Barlettai haalt uit met een fantastische trap. Muscă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Hoàng Quốc is nu in balbezit. Tomala rent richting de bal. Hoàng Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quốc schiet op doel. Štetka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - lindeza 3:2

83e minuut.
Bobor is nu in balbezit. Hoàng Quốc verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Quốc passt de bal zonder na te denken. Kapidžić rent richting de bal. Kapidžić draait met de bal, schiet en ... Štetka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tomala is nu in balbezit. Tomala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - lindeza 4:2

84e minuut.
Kapidžić passt de bal met de wreef. Kisiel rent richting de bal. Kisiel geeft de bal voor. Tomala rent richting de bal. Tomala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kisiel passt de bal in één keer door. Hiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiller passt de bal in één keer door. Barlettai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlettai passt de bal zonder na te denken. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 666 All Stars 57%, lindeza 43%.
666 All Stars - lindeza 4:2